A1 Srbija je prvi mobilni operator na domaćem tržištu koji omogućava korisnicima pravi „putni paket“: roming podatke i Pametno putno osiguranje, u jednom tarifnom paketu. Pogodnosti za putovanja koja čine NEO23 Travel jesu 23 gigabajta roming podataka i 23 dana Pametnog putnog osiguranja. Obe prednosti znače bezbrižnost korisnika pri svakom putovanju.

Pametno putno osiguranje pokriva razne rizike u inostranstvu. Automatski se aktivira prelaskom granice i deaktivira povratkom u zemlju. Neophodno je samo imati upaljen pametni telefon kod sebe.

Povezana vest:  Zabeležite više onoga što volite uz pomoć novih opcija na telefonima Galaxy S10 i Note10

– Sa potpuno novim i jedinstvenim proizvodom osiguranja na našem tržištu, prvi smo koji nudimo ovu vrstu usluge među mobilnim operatorima. Svako putovanje sada može da bude lakše za A1 korisnike, jer ne moraju da brinu da li su platili polisu pre ili tokom putovanja. Nastavljamo da proširujemo A1 portfolio usluga servisima koji rešavaju potrebe ili probleme naših korisnika – poručuju iz A1 Srbija.

Povezana vest:  HONOR udružio snage sa bivšim ragbi igračem i oporavljenim kvadriplegičarem Edom Džeksonom u #DaretoExplore kampanji

NEO23 Travel tarifa pruža i 23GB roming podataka, koje korisnici mogu da iskoriste u toku trajanja ugovorne obaveze. Ukoliko se potroše u međuvremenu, cena interneta ostaje ista kao u domaćem saobraćaju.

Foto: A1 promo