Ni veliko nevreme, ni blokiran Beograd, nisu sprećili veliki broj izuzetnih gostiju da prisustvuju pravom modnom spektaklu, ali i društvenom događaju, modnoj reviji PATRIZA PEPE, u orgnaizaciji Fashion company, agencije Fabrika i italijanske ambasade, koja je održana u rezidenciji italijanskog ambasadora.

Gostima, među kojima su bili brojni ambasadori i ugledne zvanice poslovnog i javnog života, pred početak programa su se obratili Vesna Mandić, vlasnica Fabrike, italijanski ambasador, Luca Gori i Manja Babović, direktorka marketinga Fashion company koja je svojom lepotom i harizmom, ali i uspešnim poslovanjem, oduševila sve prisutne.

Povezana vest:  Iznenađujući zdravstveni benefiti deserta

Svi modeli u toku revije su bili ispraćeni aplauzom, jer je kolekcija PATRIZIA PEPE bila u pravom smislu reči, modna poslastica.

Prepoznatljiv po minimalističkoj estetici s pomakom, brend PATRIZIA PEPE je zasluženo stekao kultni status poslegotovo tri decenije postojanja na svetskoj modnoj sceni. Modeli su namenjeni samouverenim ženama koje istinski uživaju u modi, a zaštitni znak brenda the Fly postao je simbol besprekornog kvaliteta utkanog u svaki komad.

Povezana vest:  Nove najsvetlije plave boje za kosu od Palette

U novoj kolekciji dominiraju upečatljivi kolorit, lepršavi krojevi i laganiji materijali koji toplim prolećnim danima pružaju poseban šarm.

Kreativni tim brenda je minimalističku estetiku i svedenu formu udružio sa gotovo alhemijskom mešavinom zavodljivosti, ali i određene doze buntovništva.

Uz metalik nijanse koje su postale glavni aduti prolećne garderobe, ključne komade odlikuju atraktivni geometrijski prorezi, stvoreni za suptilno isticanje siluete.

Povezana vest:  Kraljica Elizabeta II danas slavi 90. rođendan paradom boja

Sponzori modne revije: LUŠTICA BAY, GORDA, hotel REGENT PORTO MONTENEGRO

Koktel: vino vinarije “100 žena” i “Gorda”.

Za besprekoran izgled manekena su se pobrinuli: Golden Rose, studio lepote “Jasna” i frizer Bojan Nastasić.

Foto: Fabrika