U samom centru Beograda, u Vasinoj 14, otvoren je beauty concept store LAB, u kome se mogu pronaći pored najprestižnijh skincare brendova Augustinus Bader , 111Skin, Vintner’s Daughter, Furtuna Skin, Macrene, i make-up brendovi kao što su Westman Atelier, Ilia koji važe za creme de la creme clean makeup kategorije.
Već sam pogled na imena nagoveštava da je LAB koncept pažljivo sačinjen beskompromisnim kvalitetom, minimalizmom i delotvornošću, ruku pod ruku sa clean filozofijom.
Iza LAB koncepta stoji Tatjana Dragović, hrvatski top model, koja je u region, u Zagreb pa potom i u Beograd, prva dovela nekonvencionalne i niche brendove, do kojih smo do sada jedino mogli doći na putovanjima.
Lab je rezultat iskustva, sposobnosti prepoznavanja kvalitetnih trendova, ali pre svega postavljanje beauty ponude na jedinstven način. Pred nama je era visoke svesti o zdravlju i lepoti, a Lab želi u tome da predvodi.
Lab je mesto u kome se mogu pronaći najkvalitetniji brendovi makeup-a, niche mirisa kao i brendovi za negu lica, tela i kose. Međutim ono što izdvaja Lab je posebnost i individualni pristup svakom klijentu. Kako bi se klijentima približilo makimalno iskustvo Lab će uskoro započeti sa pružanjem usluga profesionalnih kozmetičkih tretmana.
Povezana vest:  „Nijedna vrsta ne umire sama“ – nova kampanja Telekoma Srbija