Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je seriju umetničkih dela iz intrigantne nove saradnje sa britanskim digitalnim umetnikom Kristijanom Venablesom. Inspirisan dizajnom HONOR 90 telefona, Venables je integrisao boje i elemente poleđine ovog novog modela u svoja umetnička dela koristeći kreativne AI alate. Sada imamo priliku da vidimo seriju umetničkih dela generisanih veštačkom inteligencijom, koju HONOR i Kristijan Venables dele sa svetom, savršeno prenoseći letnji vajb.

Prikazujući sjajne letnje scene, ova zadivljujuća umetnička dela su inspirisana dizajnom dijamantsko srebrnim i smaragdno zelenim bojama HONOR 90 telefona, koji će uskoro biti predstavljen. Venables je iskoristio moć veštačke inteligencije da stvori jedinstvena umetnička dela koja savršeno prikazuju vajb ovog uređaja.

Povezana vest:  Proglašeni najbolji mladi naučnici Srbije - pobednici BASF Start-up Science konkursa

„Oduševljen sam što mogu da podelim ova umetnička dela sa svetom”, prokomentarisao je Kristijan Venables, umetnik i direktor CSV Studija. „Imao sam priliku da pre svih vidim novi pametni telefon kompanije HONOR. Njegov prelepi dizajn mi je pružio bogatu inspiraciju koju sam mogao da iskoristim u radu sa kreativnim AI alatima koje koristim za stvaranje umetničkih dela.”

Novi HONOR 90 će biti savršen pametni telefon za mlađu generaciju, sa odličnim dizajnom i funkcijama kamere koje ga čine najboljim alatom za kreiranje, snimanje i deljenje vaših kreacija. AI umetnička dela kompanije HONOR i Kristijan Venables su potpuno preokrenula ovu ideju, koristeći veštačku inteligenciju da bi stvorili, snimili i podelili vajb novog uređaja.  Svakome treba partner za kreiranje, deljenje i inspiraciju, a HONOR 90 vam u velikoj meri olakšava da izrazite svoje pozitivnu energiju. HONOR 90 je više od uređaja, on omogućava ljudima da zabeleže pravu lepotu oko sebe i izraze svoju autentičnost, strast i iskustvo.

Povezana vest:  Srpski tim peti put na jubilarnoj Međunarodnoj olimpijadi u robotici

U trendu brzog razvoja veštačke inteligencije, ove godine HONOR Talents Global Design Awards ohrabruje mlade ljude da kreiraju koristeći softver za veštačku inteligenciju. Takmičenje sadrži 10 AIGC nagrada za inovacije i prvo je takmičenje u dizajnu u industriji pametnih terminala koje uključuje AIGC umetnička dela. Ovo je još jedan primer kako HONOR ohrabruje mlade ljude da unaprede svoju težnju ka savršenstvu u tehnologiji, umetnosti i humanosti.

Povezana vest:  DarkVishnya: nova serija originalno izvedenih sajber-pljački u Istočnoj Evropi

Pogledajte AIGC umetnička dela na HONOR društvenim mrežama. Više informacija će biti objavljeno na predstojećoj HONOR 90 premijeri, koja će se održati 6. jula.

O Kristijanu Venablesu

Kristijan Venables je XR umetnik i programer iz Velike Britanije. Njegovo iskustvo u arhitekturi i 3D-u pružilo je osnovu za istraživanje otkrivanja AI. Nedavno je završio AR rad za Coachella i uveliko istražuje kako AI može optimizirati radni tok stvaranja sredstava.