Tu smo, spremni za još jedno lansiranje pametnog telefona dok se HONOR priprema da predstavi svoju novu seriju HONOR 90. Ukoliko ste strastveni pratilac trendova u vezi sa telefonima, ili strastveni fotograf, ili samo neko ko želi da dobije maksimalno iskustvo za novac koji je uložen u telefon, onda ovo lansiranje  nećete želeti da propustite.

HONOR je zauzeo svoje mesto na velikom tržištu pametnih telefona sa svojim elegantnim dizajnom, moćnim performansama i inovativnim karakteristikama. Sa novom serijom, HONOR 90, brend je spreman da ponovo podigne letvicu, ovog puta u oblasti fotografije.

HONOR 90 serija postavlja nova pravila uz impresivnu Ultra Clear kameru, HDR i uz mogućnosti snimanja pri slabom osvetljenju. Ali, to nije sve! Opremljena je i ekranom od milijardu boja, sa zaštitom za oči, i velikom baterijom od 5000 mAh koja obećava do dva dana trajanja baterije.

Povezana vest:  Canon ubrzava digitalizaciju dokumenata pomoću uređaja Instant Staple Remover

Što se tiče dizajna, HONOR 90 serija će impresionirati mnoge korisnike. Dok čekamo zvanično predstavljanje, pametni telefon spojiće stil sa izdržljivošću i ergonomijom, ključnim aspektom na koji je HONOR oduvek obraćao posebnu pažnju.

Ono što izdvaja HONOR 90 seriju su njene jedinstvene karakteristike. Ultra Clear kamera napravljena je tako da redefiniše fotografiju na pametnom telefonu, sa mogućnošću „hvatanja” zapanjujućih detalja u bilo kakvim svetlosnim uslovima. Pored ovoga, poseduje i ekran od milijardu boja, koji obećava impresivno vizuelno iskustvo i dugotrajnu bateriju.

Ove funkcije podižu nivo fotografije na pametnom telefonu. Kamera koja uspeva da beleži mnoštvo detalja donosi fotografiju profesionalne klase, čime olakšava beleženje savršenih trenutaka. Ekran u milijardama boja čini da svaka fotografija, video ili igrica izgledaju najbolje što mogu, dok baterija od 5000 mAh znači  da nećete morati da prestanete sa svojom zabavom na telefonu.

Povezana vest:  Broj korisnika SBB digitalne fiksne telefonije u stalnom porastu

Sada, hajde da razmotrimo i cene. Serija HONOR 90 je pozicionirana je u srednjem rangu i tu se zaista ističe kao „game-changer”. Tipično, karakteristike kao što su Ultra Clear kamera, sjajne fotogragije u uslovima slabog osvetljenja, ekran od milijardu boja i velika baterija od 5000 mAh su domen premijum pametnih telefona sa visokim cenama.

Pakovanjem ovih vrhunskih funkcija u uređaj srednjeg ranga, HONOR redefiniše pristup visokokvalitetnoj fotografiji i tehnologiji. To znači da više korisnika, čak i onih sa ograničenim budžetom, može uživati u ovim unapređenim mogućnostima.

Činjenica da ove vrhunske funkcije poseduju uređaji srednjeg ranga mogla bi da uzdrma tržište pametnih telefona. Ovo bi moglo dovesti do značajnog poboljšanja ukupnog kvaliteta i mogućnosti telefona srednjeg ranga, što bi korisnicima omogućilo više izbora.

Povezana vest:  Kaspersky Lab u 2014. rastao brže od samog tržišta

HONOR 90 serija bi potencijalno mogla da napravi promenu na tržištu pametnih telefona. Nije reč samo o ponudi odličnih funkcija, već i o promeni načina na koji doživljavamo fotografiju. Radi se o tome da fotografija na profesionalnom nivou bude dostupna svima, bilo kada i bilo gde.

Da li HONOR 90 serija ispunjava svoje ime „game-changer” fotografije na telefonima“? Moraćemo da sačekamo zvanično predstavljanje da bismo bili sigurni. Ukoliko su specifikacije i karakteristike nešto što treba da se proceni, čeka nas uzbudljiva vožnja. HONOR 90 serija bi mogla da postavi nova pravila.

Budite sa nama do zvaničnog otkrivanja!