Povratak školskim i poslovnim obavezama i vraćanje u svakodnevnu rutinu je neizostavni deo svakog avgusta. Pripreme za nove obaveze ponekad umeju da budu izazovne, s toga je brend pametnih telefona TECNO odlučio da u periodu od 20. avgusta do 3. septembra*, iznenadi sve one koji planiraju kupovinu novog telefona. Tokom navedenog perioda, prilikom kupovine bilo kog modela TECNO telefona na poklon se dobija ranac. Ova prodajna akcija važi za kupovinu u Yettel, Gigatron, Tehnomedia, Shoppster, Ananas, Dr Techno i Bazzar.rs prodavnicama i online prodavnicama.

Povezana vest:  Zdraviji životni stil uz mobilne aplikacije dostupne na Huawei AppGallery

Kako je telefon postao neizostavni deo savremenog života, prilikom odabira novog uređaja često obraćamo pažnju na brojne performanse poput kvaliteta kamere, izdržljivosti baterije, softvera, i drugih.

TECNO pametne telefone odlikuju moćna baterija, koju prati velika memorija, kvalitetna kamera i minimalistički dizajn. Prateći viziju brenda Stop at nothing, TECNO nastoji da svim korisnicima omogući uređaje visokog kvaliteta dostupne po pristupačnoj ceni.

Povezana vest:  Hakovanje mozga radi manipulacije i krađe memorije: tehnologija za to već postoji a istraživanje kompanije Kaspersky Lab pokazuje da je ranjiva

Sve informacije o prodajnoj akciji možete pronaći na linku: https://www.tecno-mobile.com/rs/news/.

*Akcija traje od 20. avgusta do 3. septembra ili do isteka zaliha.