Da bi proslavio desetogodišnjicu izlaska hit pesme „Counting Stars“, trostruki dobitnik nagrade Gremi, tekstopisac, producent i lider benda OneRepublic  Ryan Tedder je koristio Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice da bi završio remasterovanu verziju ove pesme koja je objavljena pre nekoliko dana.

„Kada u studiju slušam pesme kao što je „Counting Stars“, čujem ih na profesionalnim zvučnicima. Čim sam počeo da pravim novu verziju ove pesme, bilo mi je veoma bitno da izađem iz studija i doživim iskustvo slušaoca“, rekao je Teder. „Zahvaljujući svojim Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalicama sam mogao da preslušam svaku verziju pesme tačno onako kako će je naši fanovi čuti i siguran sam da će se slušaocima dopasti ova nova verzija jednako kao i meni.“

Povezana vest:  Savršen spoj dizajna i tehnologije: HONOR 50 predstavljen u Srbiji

Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice su napravljene i za ljubitelje i za autore muzike, uz profesionalni Hi-Fi 24-bit Audio za visokodinamični raspon i kristalno čistu rezoluciju zvuka. Samsung novi savršeni kodek (SSC HiFi) i novi koaksijalni dvosmerni zvučnik su obavezni za prelaz između pesama bez pauze i bogatiji zvuk. Pored toga, korisnici mogu da podese ekvilajzer preko Galaxy Wearable aplikacije za slušanje po svojoj meri. Aktivno eliminisanje buke čini slušanje još imersivnijim, a kada korisnici žele da budu svesni svog okruženja, ambijentalni zvuk je tu da uključi deo spoljašnjeg sveta bez uticaja na kvalitet zvuka.

Povezana vest:  Samsung donosi iskustvo najnovijih Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 mobilnih telefona, serije Tab S9 i Watch6 satova na uređaje prethodnih generacija

Od profesionalaca iz muzičkog sveta kao što je  Ryan Tedder do standardnih slušalaca koji uživaju u muzici, Galaxy Buds2 Pro  nude ono što slušaoci traže od bežičnog audio iskustva. Zahvaljujući ergonomičnom dizajnu, Galaxy Buds2 Pro slušalice su male, lagane i savršeno prianjaju uz uvo, tako da korisnici mogu da ih nose svuda i uživaju u muzici, pozivima i zabavi na pravi način kad je zvuk u pitanju.

Povezana vest:  Steelseries predstavio Apex Pro Mini i Apex Pro Mini wireless tastature

„Remasterovana verzija pesme „Counting Stars“, koju je  Ryan Tedder napravio koristeći Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice, pravi je primer posvećenosti kompanije Universal Music Group for Brands kako se za unapređivanje brendova mogu primeniti moć muzike i kulture. Ovo partnerstvo dokazuje bezgranične mogućnosti koje nastaju kad se kreativnost poveže sa najsavremenijom tehnologijom“, izjavila je Naomi Mekman, izvršna potpredsednica za strateški marketing i globalna partnerstva u kompaniji Universal Music Group.

Klikom na link možete da saznate šta je  Ryan Tedder rekao o ovom projektu: https://www.youtube.com/watch?v=xoaKz02w7Rs.

Foto: Samsung