Uprkos periodu koji je bio obeležen značajnim izazovima u industriji pametnih telefona, kompanija HONOR je uspela da ostvari značajan rast na tržištu Evrope. Ovakav trend je rezultat pada isporuka pametnih telefona na istom, prema istraživanju koje je objavila kompanija Counterpoint Research.

Isporuke pametnih telefona u Evropi u trećem kvartalu ove godine zabeležile su pad od 11% u odnosu na isti period prethodne godine, pri čemu Zapadna Evropa beleži pad od 8%, a Istočna Evropa od 15%.

Povezana vest:  Da li ste spremni za igru? Squid Game postaje privlačan mamac za širenje sajber pretnji

Kompanija HONOR je uspešno odgovorila na sve tržišne izazove i na taj način ostvarila status jedne od top pet kompanija koje su zabeležile godišnji rast u Evropi.

Kontinuirano unapređivanje proizvoda i lansiranje nove HONOR Magic serije dovelo je do uspešnijeg pozicioniranja na tržištu Evrope, posebno kada govorimo o predstavljanju HONOR Magic V2 telefona. Osim pozitivnih rezultata, ovakva situacija naglašava otpornost brenda i sposobnost dubokog razumevanja potreba korisnika. U narednom periodu kompanija HONOR će nastaviti da pokazuje snažnu posvećenost prilikom donošenja pravih inovacija na tržištu i pružanju izuzetnog kvaliteta i vrednosti.

Povezana vest:  "Panasonik" predstavio nove proizvode visoke tehnologije