Finalnim žrebom 2. decembra, iščekivanje povodom UEFA EURO 2024TM dostiže sasvim novi nivo! Kao zvanični partner i zvanični pametni telefon za UEFA EURO 2024TM, kompanija vivo ne krije uzbuđenje povodom ove važne prekretnice u povezivanju sa korisnicima širom Evrope i obeležavanju tako velikog sportskog događaja kao što je UEFA!

 „Fudbal je jedna od najstrastvenijih i najuzbudljivijih aktivnosti na globalnom nivou, a posebno u Evropi. Kao brend koji na prvo mesto uvek stavlja korisnika, radujemo se što ćemo obeležiti jedan od najvažnijih sportskih događaja godine, i to zajedno sa milionima navijača u Evropi i našim partnerima,“ izjavio je Changjun Li, predsednik kompanije vivo za Evropu.“ Kompletan vivo tim pokazuje veliki optimizam i veliko samopouzdanje koje će nas voditi tokom cele 2024. godine. Pripreme su uveliko u toku, a naši evropski timovi su spremni i jedva čekaju start izuzetno interesantne kampanje, kao i samo lansiranje vivo proizvoda tokom UEFA EURO 2024TM.“

Povezana vest:  Kućni bioskop u dnevnoj sobi - LG predstavio najnoviji CineBeam 4K projektor

Kao partner i zvanični pametni telefon za UEFA EURO 2024TM, vivo će imati priliku da na globalnoj fudbalskoj sceni predstavi svoju najsavremeniju tehnologiju pametnih telefona i poveže se sa navijačima kroz posebne i ekskluzivne događaje, osmišljene kako bi obogatile iskustvo svih UEFA navijača. vivo je posvećen pružanju vrhunske tehnologije koja je prvenstveno usmerena na potrošače i flagship modela koji iskustvo fotografisanja na profesionalnom nivou čine lakim i dostupnim za sve, ohrabrujući i motivišući korisnike da zabeleže svaki trenutak – od akcije do emotivnih momenata.

UEFA je definitivno jedan od vodećih svetskih sportskih događaja na svetu, u kome uživa preko pet milijardi navijača širom sveta. Tokom UEFA EURO 2024TM navijači će imati priliku da istinski uživaju, i to kroz niz aktivnosti omogućenih uz podršku kompanije vivo. Pre svake utakmice, navijači će moći da se opuste i plešu u ritmu muzike uz neke od vodećih svetskih DJ-eva spajajući svoju strast prema muzici i fudbalu. Pored toga, vivo će se udružiti sa UEFA timom i organizovati ceremoniju proglašenja „Igrača utakmice“ posle svakog meča, proglašavajući najbolje igrače zajedno sa publikom.

Povezana vest:  HTC modeli telefona na šest mesečnih rata u Telenoru

vivo će takođe, blisko sarađivati sa UEFA-om u cilju privlačenja pažnje ljubitelja fudbala širom sveta i kako bi podelio uzbuđenje koje prvenstvo neizbežno nosi sa sobom. Kao deo ovog partnerstva, vivo će podržati i opremiti osoblje UEFA EURO 2024TM svojim flagship modelima, kako bi i na taj način doprineo uspehu događaja.

 vivo je 2021. godine, kao zvanični partner UEFA EURO 2020TM, pokrenuo kampanju na društvenim mrežama, podstičući navijače da zabeleže i podele sve važne trenutke, i one radosne ali, i one malo manje tokom trajanja prvenstva. Sadržaj koji su kreirali navijači prikazan je na ceremoniji otvaranja i zatvaranja prvenstva.

Povezana vest:  Sajam audio i video tehnike, Hi-Files Show, održava se 4. i 5. novembra u Beogradu

Pored toga, vivo je koristio svoju sopstvenu AI tehnologiju, kako bi obnovio fotografije legendarnih momenata iz istorije prvenstva, a koje su predstavljene kao svojevrstan poklon za UEFA, povodom 60. godišnjice ovog sportskog događaja. Dodatno, vivo se kroz svoju kampanju Zlatna karta povezao sa hiljadama navijača u Evropi i onima, koji su osvojili nagrade, doneo nezaboravne trenutke na stadionu. Naravno, vivo podrška fudbalu ne staje, već se širi i na druge globalne sportske događaje.

Fudbal je i dalje najpraćeniji sport na globalnom nivou, sa bogatom istorijom koja oslikava samu suštinu timskog rada i težnje ka zajedničkom cilju. Kroz snagu sportskog duha, fudbal može da ruši barijere i stvara čvrste veze između pojedinaca i zajednica. Upravo zbog toga, vivo je ponosan što gradi i jača bliske veze sa navijačima i ljubiteljima fudbala širom sveta, deleći sa njima istinsku strast prema ovom sportu.