Srbija je ostvarila san i posle 24 godine izborila plasman na Prvenstvo Evrope, prvo od dana osamostaljenja 2006. godine, odnosno od 2000, kada smo pod tada imenom SR Jugoslavija bili učesnici samita u Belgiji i Holandiji. Selektor Dragan Stojković, kapiten Tadić, Mitrović  i saigrači očekuju da će u Nemačkoj imati veliku podršku naših navijača, a tim povodom važne informacije koje se tiču ulaznica za mečeve na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj koje se održava od 14. juna do 14. jula 2024. godine.

Povezana vest:  Partizan pozvao navijače da ga podrže na najbolji način

1.Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/  što znači da FSS  neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

2.Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

3.Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14,00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

Povezana vest:  Milinković: Zaista loše; Veselinović: Veliki bod

4.Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

5.Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

Foto: Milos Tešić/ATA Images