Opšte je poznato da rad na gubitku telesne težine predstavlja dug i mukotrpan proces. Mnogi odmah pomisle na gladovanje i ekstremni napor u teretani, što može biti jako štetno za naše telo. Ali, da li gubitak kilaže zaista mora biti toliko komplikovan? Huawei vam predstavlja gedžet koji uklanjanje viška kilograma pretvara u neograničenu zabavu.

U balansu je ključ

Baš tako, zdrave navike u ishrani i umereno vežbanje najbolji su put do idealne kilaže. Sa druge strane, ograničavanje unosa kalorija iz vaše ishrane ne znači manje jedenja, već optimizaciju strukture ishrane i konzumaciju zdrave hrane. Upravo ovde na scenu stupa Huawei Watch GT 4.

Serija Huawei Watch GT 4 dolazi sa potpuno novom Stay Fit aplikacijom koja vam pomaže da postignete ravnotežu između ishrane i vežbanja. Aplikacija prikazuje podatke o višku/deficitu kalorija jednostavnim pregledom, podržava brz pristup beleženju kalorija, pokretanju treninga, kao i dnevnoj analizi ishrane i nedeljnom pregledu kalorija. Stay Fit je jednostavan za korišćenje i pomaže vam da oblikujete svoje telo sa lakoćom.

Povezana vest:  Canon premijerno prikazuje štampače Colorado 1630 i Arizona 135 GT sa ukusom boje na sajmu FESPA 2021

Više potrošenih kalorija kroz redovne vežbe

Da li ste znali da aerobni trening poboljšava sposobnost tela da sagoreva masti? Probajte brzu šetnju, trčanje ili plivanje, uz najmanje 150 minuta umerene aerobne aktivnosti svake nedelje. Takođe, u svoju rutinu uključite dva do tri puta nedeljno i trening snage, jer poboljšava kvalitet mišića i povećava osnovni metabolizam.

Huawei Watch GT 4 nudi ekskluzivne recepte i dijetetske sugestije za zdravo i zabavno mršavljenje. Uz više od 100 sportskih režima možete pronaći aktivnost koja odgovara vašim ciljevima. Zajedno sa prilagođavanjem plana vežbanja i ishrane, jednostavnim aktiviranjem vežbi sa pametnim podsetnicima, možete brže i učinkovitije izgubiti kilograme i oblikovati vaše telo.

Povezana vest:  Intel osvežava svoju ponudu novim verzijama šestojezgarnih procesora

Spavajte dovoljno

Nedostatak sna može uticati na proizvodnju hormona koji regulišu metabolizam i apetit. Da bi ljudsko telo pravilno funkcionisalo neophodno je 7 do 8 sati svakodnevnog sna. Huawei Watch GT 4 vam može pomoći da bolje spavate, zahvaljujući funkciji praćenja svih faza pre, tokom i posle spavanja.

Režim sna na satu pomaže pri eliminaciji faktora koji mogu ometati vaš san. Huawei Watch GT 4 prati vaš san najpreciznije na osnovu pokreta tela, pulsa i njegove varijabilnosti kao i drugih podataka. Jednostavno podizanje ručnog zgloba nakon buđenja prikazuje rezultate analize vašeg sna od prethodne noći, zajedno sa identifikovanim problemima sa snom, ako ih ima, i predlozima za poboljšanje na naučnoj osnovi.

Povezana vest:  Putovanje ponekad oduzme mnogo vremena, ali punjenje telefona ne bi trebalo

Kako biste na najbolji način iskoristili sve funkcionalnosti koje prate vaše zdravlje, Huawei Watch GT 4 možete povezati sa Health aplikacijom koja je dostupna na svim Huawei uređajima zahvaljujući AppGallery prodavnici. Jednostavno i brzo preuzmite sve potrebne sadržaje iz AppGallery prodavnice aplikacija i uživajte u životu krojenom po vašoj meri.

Ukoliko ste u potrazi za uređajem koji će put ka odličnoj formi i željenim fitness rezultatima učiniti prijatnijim i jednostavnijim, kompanija Huawei je pripremila specijalnu ponudu. Prilikom kupovine nekog od Huawei pametnih satova kod operatera A1, kao i u Gigatronu, Tehnomaniji i Tehnomediji ostvarujete pravo na fenomenalne popuste, zato ne propustite priliku da nabavite svog pametnog fitness saputnika već danas!