Protekla dva dana, Marija Nešić je svojim izuzetnim glasom, sofisticiranim stajlingom i dubokim emocijama očarala publiku u Beogradu i Novom Sadu. Na Kolarcu i novosadskoj Sinagogi, uz pratnju Zrenjaninske filharmonije pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, Marija je još jednom potvrdila svoj status kao jedan od najboljih soprana na našim prostorima.

Njene interpretacije poznatih arija poput „Granada“, „Mamma“, „Chitarra Romana“ i mnogih drugih čuvenih arija ove dve večeri bile su nezaboravno iskustvo za publiku u Beogradu i Novom Sadu. Publika je ovacijama pratila svaki njen nastup, dok je Marija, ne krijući svoje zadovoljstvo, delila ljubav i strast prema muzici s publikom.
Uz neodoljiv glas sopranistkinje i virtuozno izvođenje Zrenjaninske filharmonije, ovo koncertno iskustvo ostavilo je dubok trag u srcima prisutnih. Marija Nešić je pokazala ne samo svoje izuzetne vokalne sposobnosti već i sposobnost povezivanja s publikom na jedinstven način.  Izuzetno muzičko putovanje sigurno će dugo ostati u sećanju svima koji su sebi priuštili ovu privilegiju da prisustvuju ovom muzičkom spektaklu.
Pored brojne publike koncert su podržale i mnoge poznate ličnosti među kojima su glumice Jana Milić i Ivana Dudić, Suzana Manćić, Milka Forcan, Anita Lazić i mnogi drugi.
Foto: MM
Povezana vest:  STRIPOVI ZA SVE: O serijalu Valerijan u DOB-u