Hisense, globalni brend kućnih aparata i potrošačke elektronike, po treći put učestvuje na UEFA Evropskom prvenstvu™. Kao zvanični dobavljač ekrana za Video-Asistenta Sudije (VAR) na UEFA EURO 2024™, Hisense dokazuje posvećenost tehnološkom napretku, dok istovremeno ističe globalni značaj.

Hisense je partner svakog UEFA Evropskog prvenstva™ od 2016. godine, čime je uspostavljena snažna i trajna veza sa najvažnijim fudbalskim događajem u Evropi. Ove godine Hisense je imenovan za zvaničnog dobavljača ekrana za VAR na UEFA EURO 2024™, što je prvi put da je UEFA dodelila ekskluzivna prava jednom od svojih sponzora. Kompanija obezbeđuje najsavremenija rešenja za ekrane u centralnoj VAR sobi turnira u Lajpcigu, u Nemačkoj, pomažući u donošenju sudijskih odluka na terenu. Uz to, Hisense je posvećen daljem unapređenju tehnologije ekrana, kako bi nastavio da poboljšava doživljaj gledanja i navijačima, ali i stručnjacima prilikom donošenja važnih odluka.

Povezana vest:  Vreme je za pametno peglanje bez podešavanja temperature

Na putu do broja jedan

Hisense trenutno širi svoju strategiju i optimizuje globalni otisak upravljajući sa 34 industrijska parka i 26 centara za istraživanje i razvoj. Prema podacima međunarodne istraživačke kompanije Omdia, Hisense se nalazi na drugom mestu u svetu po isporuci televizora od 2022. do kraja prvog kvartala 2024. godine. Hisense je na prvom mestu u svetu po isporuci televizora od 100 inča u početnom kvartalu 2024. godine, sa 56 odsto udela globalnog tržišta takvih modela.

Povezana vest:  Canon podržao Otvoreni kup Srbije u podvodnoj fotografiji

S tim u vezi, Hisense slogan Nikada se ne zadovoljavaj drugim mestom globalno prikazan je tokom utakmice 15. juna, privukavši veliku pažnju gledalaca. Hisense na ovaj način istovremeno demonstrira kontinuirani razvoj i posvećenost tehnološkim inovacijama, uz viziju da najbolje služi potrošačima upravo svojim proizvodima.

Kao zvaničan partner UEFA EURO 2024™ Hisense nastavlja da inovira razvijajući moderne kućne aparate koji svakodnevni život čine lepšim. Hisense Mini-LED ULED U7K je zvaničan TV uređaj UEFA EURO 2024™, jer pruža izuzetan doživljaj gledanja fudbala na ekranu posebno dizajniranom za ljubitelje sporta i gejmere. Sa frekvencijom osvežavanja od 240 Hz i AI Sports režimom, U7K vas vodi pravo u srce igre – kao da ste tamo!

Povezana vest:  LG predstavlja nove modele smart telefona na CES sajmu