Sat_P750_Prod_Full_Feb11_05_wr_scr

Moćni Toshiba Satellite P series 07 naprednu digitalnu zabavu

Toshiba kompjuterski sistemi, divizija kompanije Toshiba Evropa GmbH, predstavio je danas novu liniju laptopova za korisnike koji uživaju u naprednoj digitalnoj zabavi. Satellite P750 / P755 i Satellite P770 / P775 nude savršenu kombinaciju izuzetnih karakteristika zabave, visoku produktivnost i izdržljiv strukturni dizajn. Ovi moćni laptopovi za zabavu biće dostupni od drugog kvartala 2011. u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

Savršene video i audio karakteristike

Ovi novi moćni uređaji za zabavu – Satellite P750 / P755 i Satellite P770 / P775 – zadovoljavaju potrebe ljubitelja filmova i dobrog zvuka. Upravljanje zahtevnim komandama je jednostavno zahvaljujući snažnim Intel® procesorima 2. generacije i širokom izboru naprednih multimedijlanih karakteristika kao što su HD i HD+ displej sa pozadinskim LED osvetljenjem u kombinaciji sa savršenom NVIDIA® grafikom i Blu-rayTM ROM-om i optičkim disk drajvom za snimanje, brisanje i emitovanje sadržaja. Kao dodatak naprednim video karakteristikama, serija laptopova Satellite P dolazi sa ugrađenim harman/kardon® stereo zvučnicima i Dolby® Advanced Audio sistemom za bogat i dinamičan zvuk. Zahvaljujući podršci Intel® bežičnog displeja, možete jednostavno da kopirate sadržaj sa displeja laptopa na televizor sa širokim ekranom.

Povezana vest:  Kompanija HMD Global održava svoju poziciju lidera kada je reč o AndroidTM ažuriranjima širom portfolija Nokia pametnih telefona

Osveženje za filmske bibilioteke zahvaljujući konverziji iz 2D u 3D format

I Satellite P750 / P755 i Satellite P770 / P775 podržavaju emitovanje 3D sadržaja preko HDMI-ja® na povezanom stereoskopskom 3D televizoru. 3D filmovi mogu da se puštaju sa 3D DVD ili Blu-rayTM 3D diska. Zahvaljujući snazi ovih laptopova i Toshibinim sofisticiranim algoritmima za konverziju iz 2D u 3D format, modeli iz nove serije Satellite P čak mogu da 2D filmovima dodaju informacije o 3D dubini.

Povezana vest:  Samsung predstavlja Galaxy Cameru 2 i NX30 pametne fotoaparate

Dizajniran da privlači poglede

Satellite P750 i P770 imaju baršunasti završni sloj u crnoj boji na kom ne ostaju tragovi prstiju, uz prugasti dizajn zrnaste teksture LED poklopca i površine oko tastature. Sjajni, pravolinijski obodi obezbeđuju savršen kontrast. Satellite P755 i P775 imaju još prefinjeniji metalik dizajn. Opciono belo osvetljenje tastature dodatno ističe estetske prednosti ovih laptopova.

Povezana vest:  Ko prati vaš digitalni otisak? 8 saveta za bezbednije samoizražavanje na internetu