Toshiba QosmioF60

Promocija Toshibine jedinstvene Garancije bez obzira na sve donosi nove prednosti do kraja leta

Toshiba kompjuterski sistemi objavili su da je čuvena ,Garancija bez obzira na sve’ produžena na dve godine za sve kupljene laptopove i tablet računare, koji će da dalje biti pokriveni u slučaju niza nepredviđenih nezgoda, gubitka posla ili krađe. Ova jedinstvena garancija iz Toshibe, uvedena u februaru 2009, izuzetno je dobro primljena među kupcima u regionu jugoistočne Evrope i Izraela koji bez ikakvih briga mogu da se odluče za kupovinu novog laptopa.

Povezana vest:  LG je dobitnik Red Dot nagrade za Brend godine

Deborah Scharnhoop (Debora Šarnhup), menadžer marketinga u Toshiba kompjuterskim sistemima za jugoistočnu Evropu, izjavila je sledeće: ,,Od samog uvođenja, ,Garancija bez obzira na sve’ postala je veoma popularna među našim kupcima. Usled ekonomske klime poslednjih godina, odnos vrednosti i novca postao je još važniji, a mi smatramo da produženjem ove garancije kupcima nudimo najbolju moguću vrednost. Produžetak programa garancije će još jednom Toshibinim kupcima obezbediti da kupuju potpuno slobodno, a kao bonus, naši kupci će sada biti pokriveni dvogodišnjom umesto jednogodišnjom garancijom.’’

Povezana vest:  KasperskyLab u kratkim crtama predstavlja ključne sigurnosne trendove u 2012 i predviđa glavne trendove za 2013.

Produžetak Toshibine ,Garancije bez obzira na sve’ do 30. septembra 2011. nudi kupcima u regionu jugoistočne Evrope i Izraela još pet meseci da iskoriste ovu ponudu. Od maja 2011, svi kupci koji se prijave za ovu promociju takođe stiču pravo na 2. godinu garancije.