Hyundai Electronics 2

Svetski brend Hyundai Electronics stigao je u Srbiju

Hyundai Electronics otvorio je danas, 9. juna 2011. godine svoj prvi prodajni salon u Srbiji. Bela tehnika i aparati za domaćinstvo, LCD i LED televizori i video oprema i još mnogo drugih proizvoda marke Hyundai od sada će u Srbiji moći da se kupe u krugu Elektroelement-a u Novom Sadu u ulici Filipa Višnjića broj 5.

Prodajni salon svečano je otvoren u prisustvu brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva. Među zvanicama bili su menadžeri Hyundai Electronics-a za Istočnu Evropu, predstavnici fabrike iz Južne Koreje, kao i biznismeni, javne ličnosti i umetnici iz cele Srbije.

Tom prilikom bio je organizovan prigodan program. Predstavnici Elektroelementa su povodom otvaranja prvog prodajnog objekta HYUNDAI ELECTRONICS-a u Srbiji poklonili aparate za domaćinstvo iz ovog programa onima kojima je to najpotrebnije – socijalno ugroženim porodicama.

Povezana vest:  NA HUMANITARNI BROJ 1003 POSLATO 364.506 PORUKA

-Srećan sam da otvaramo prvi prodajni salon Hyundai Electronics-a u Srbiji, čime krunišemo saradnu sa ovim velikim svetskim brendom, globalnim igračem na polju elektronike i električnih aparata.  A ono što me najviše raduje je da su predstavnici Hyundai Electronics-a u nama prepoznali ozbiljnog biznis partnera i sami zakucali na naša vrata. Naime, pre oko godinu dana delegacija Hyundai Electronics-a došla je kod nas da nam ponudi saradnju ovakvog tipa koju smo mi bez puno premišljanja prihvatili. Mi smo možda prva firma iz Makedonije koja je dobila mogućnost da zastupa ovakav priznati brend ne samo u Makedoniji nego i na prostoru bivše Jugoslavije. Ukratko, reč je o tržištu od oko 25 miliona stanovnika što nikako nije za potcenjivanje- izjavio je Ivan Petrović, predsednik uprave i generalni direktor.

Povezana vest:  Samsung GALAXY A serija predstavljena u Srbiji

Mitko Uzunov, direktor EES EXPORT-a, generelnog distributera Hyundai Electronics-a na nivou cele bivše Jugoslavije izjavio je: – Hyundai Electronics stoji rame uz rame sa ostalim korejskim brendovima kao što su LG i Samsumg, posebno u delu bele tehnike, a daleko je iznad lokalnih i regionalnih robnih marki. Trenutno je među potrošačima na ovim prostorima brend Hyundai Electronics nedovoljno poznat zbog čega je naš glavni cilj – pozicioniranje na tržištu na nivou koji ovaj brend sa pravom zaslužuje.

„Elektroelement u Srbiji postoji više od  10 godina kao trgovačka kompanija koja u svom sastavu ima više prodajnih sektora. I nakon 10 godina naš brend je već dobro poznat na ovim prostorima. Sredinom 2007. godine otvoren je ovaj maloprodajni centar u Ulici Filipa Višnjića, br.5, koji zauzima 700 kvadratnih metara. Najveće investicije u infrastrukturi, ali i u asortimanu proizvoda imali smo 2007. godine. Sada nastavljamo sa investiranjem kako bismo proširili asortiman koji trenutno broji više od 55.000 artikala. Posebno nam je važno i ponosni smo na činjenicu da smo od januara 2011. postali ekskluzivni distributer proizvoda Hyundai Electronics za Makedoniju i bivšu Jugoslaviju. Asortiman proizvoda obuhvata belu tehniku, električne aparate za domaćinstvo, LCD i LED televizore i video opremu, i još mnogo drugih proizvoda. U planu nam je širenje mreže kako bismo imali više takvih objekata u Srbiji, kao i u drugim republikama bivše Jugoslavije, gde grupacija Elektroelement  već deset godina uspešno posluje i razvija se“ – izjavio je Zoran Bjelica, direktor Elektroelement-a u Srbiji.

Povezana vest:  Prestigio Click&Touch tastatura odnela 4 “Red Dot” nagrade za dizajn