AB 1

Nokia organizuje Angry Birds šampionat u Srbiji

Nokia organizuje prvi Angry Birds šampionat u Srbiji ovog avgusta. U 8 velikih gradova širom Srbije, svi zainteresovani će imati priliku da pokažu svoje veštine u ovoj zanimljivoj igri za telefone sa ekranom osetljivim na dodir i tako pomognu simpatičnim a ljutim ptičicama da se oslobode napasnih zelenih prasića koji im stalno kradu jaja.

Najbolji igrači u svakom od gradova osvojiće vrednu nagradu – najnoviji Nokia X7 smart telefon, kao i pravo da učestvuju u superfinalu ovog šampionata u Beogradu, koje će se održati na trgu Nikole Pašića 27. avgusta. Pobednik finala će, pored titule onog od koga zeleni prasići drhte od straha, osvojiti i put na čuveni karneval u Rio de Žaneiru, za dve osobe.

Nokia potragu za pobednikom Angry Birds šampionata započinje u Beogradu, 5. i 6. avgusta (Trg Nikole Pašića) a potom u Subotici, 7. i 8. avgusta (trg Slobode), Novom Sadu, 9. i 10. avgusta (trg Slobode), Kragujevcu, 11. i 12. avgusta (Gradski trg), Čačku 13. i 14. avgusta (trg Zorana Đinđića), Nišu 16. i 17. avgusta (trg Kralja Aleksandra), Novom Pazaru 18 i 19. avgusta(Gradski trg) i Kruševcu 20. i 21. avgusta (Gradski trg).

Povezana vest:  Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO predstavljeni na srpskom tržištu

Svi su dobrodošli i pozvani da se pridruže veselom Nokia Angry Birds društvu na trgovima. Za učešće u takmičenju, potrebno je obaviti registraciju preko stranice http://angrybirds.nokia.rs/ gde će dostupne biti i najnovije informacije o vremenu održavanja takmičenja.

Angry Birds je igra koja je postal pravi društveni fenomen i do sada je preuzeta 100 miliona puta od strane korisnika smart telefona i preko 40 miliona korisnika redovno igra ovu igricu. Angry Birds šampionat je prvi ove vrste u Srbiji i organizuje ga kompanija Nokia.

U treniranju je ključ – Nokia smart telefoni i Letnji poklon igrica su tu da pomognu u treningu

Povezana vest:  Erbas predstavlja najveći korporativni avion na svetu

Svi mogu početi odmah da vežbaju kako bi se što bolje pripremili za šampionat. U sklopu akcije “Letnji Poklon Igrica” svi koji do kraja jula kupe neki od Nokia smart telefona sa novim Symbian operativnim sistemom dobiće priliku das a Ovi Store servisa besplatno preuzmu 20 vrhunskih igrica!

Angry Birds i Angry Birds Seasons su igre uključene u ovaj paket, koji bi, po redovnoj ceni, koštao oko 50 eura. Ova promocija obuhvata još igrice: Assassins Creed HD, Avatar, PacMan, Doodle Jump, Farm Frenzy, Fruit Ninja, GT Racing, Guitar Rock Tour 2, Hero of Sparta, Monopoly, Rally Master Pro, Settlers HD, The Sims 3, Spiderman, Tetris, Tom Clancy’s Hawk, Worm i World Set of Poker Hold’EM Legend.

Povezana vest:  DarkVishnya: nova serija originalno izvedenih sajber-pljački u Istočnoj Evropi

Nokia preporučuje Nokia C7 koja elegantno kombinuje nerđajući čelik i AMOLED ekran osetljiv na dodir od 3.5 inča, idealan za povezivanje na socijane mreze kao sto su  Facebook i Twitter. Pored toga, pojednostavljen je i pristup Ovi Mail, Yahoo ® Mail i Windows Live (TM) Hotmail nalozima.

Nokia E7 sa kliznim ekranom od 4 inča i ClearBlack tehnologijom, kao i qwerty tastaturom, podržava poslovne aplikacije vodećih kompanija primenjujući najnovije tehnologije kompanija Microsoft i IBM-a.

Da bi uživali u punom potencijalu ovih igara, Nokia preporučuje najnoviji model Nokia X7 koji je smart telefon namenjen upravo zabavi. Njegov ekran dijagonale 4 inča i kamera rezolucije 8 megapiksela koja snima u HD kvalitetu omogućuju pun doživljaj. Prepoznatljivog dizajna, Nokia X7 napravljena je od kombinacije glatkog čelika otpornog na ogrebotine i stakla, zbog čega pruža osećaj čvrstoće i kvaliteta kada se drži u ruci.