eduardo_ske_par

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA

Skener fudbalera Partizana u duelu sa Genkom

 

STOJKOVIĆ – Nije imao mnogo šanse da se pokaže. Kod centaršuta, kada mu se zatresla prečka, jako loše ocenio let lopte. Kod drugog gola Belgijanaca morao bolje da reaguje.

RANKOVIĆ – Odigrao na iskustvo.Suguran u defanzivi ali nije imao mnogo izleta na polje Belgijanaca. Kada je krenuo u napad nije bio koristan.

RNIĆ – U pojedinim momentima dosta siguran. Imao par grešaka koje nisu skupo koštale crno-bele. Vidise da nema mečeve u nogama.

Povezana vest:  Suaresa dodatno motivisao i Hodžson

IVANOV – Siguran u skoku ali tanak na lopti. Odlično se postavljao kod prekida.

VOLKOV – Pretrčao mnogo, želeo jos više. Mnogo puta morao bolje da centrira. Pokazao “srce” ali je zaspao u 92. Minute kada je dozvolio Oguđiniju da izbegne ofsajd.

MEDO – Dobra partija Afrikanca. Osvojio mnogo lopti…

ILIĆ- Ne preterano koristan ali je nekoliko puta poslao lopte koje imaju oči. Mora u revanšu mnogo bolje. Nije imao snagu, po običaju…

Povezana vest:  Lalatović: Potrebna još četiri pojačanja

BABOVIĆ – Napravio veliki kiks kada je isprovociran napravio glupi faul. Pokušavao da driblinzima napravi višak ali bez uspeha.

VUKIĆ – Slaba partija. Trudio se da poveže redove što mu nije polazilo za rukom. Čini se da nema svežinu.

ZAMENA: S. MARKOVIĆ – Nije uspeo ni da pipne loptu.

ŠĆEPOVIĆ – Nije imao lopte ali kada je i dobio lako ih je gubio. Za razliku od nekih prošlih mečeva uspevao da završi defanzivne zadatke. Mora mnogo bolje…

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Prosinečki: Pobeda za navijače i samopouzdanje

ZAMENA: TOMIĆ – Sjajno pratio igru i dobro šutnuo gol vodećeg gola. Ipak, nekoliko minuta kasnije častio Belgijance penalom kada je bez velike potrebe skrivio penal.

EDUARDO – Ponovo je pokazao da je napadač od klase. Kod gola crno – belih vešto izdriblao Belgijance I solidno šutirao. Na njegovu sreću Nemanja Tomić odlično pratio napad.

ZAMENA: JOVANČIĆ – Nije imao mnogo kontakta sa loptom. Naivno dobio žuti karton.