Rihanna_11

Italijanski Vogue: Rijana je žena godine

Italijanski Vogue proglasio je popularnu pevačicu Rijanu ženom godine. Lepotica sa Barbadosa laskavu titulu ponela je zbog svog humanitarnog rada, uspešne muzičke karijere i umeća suočavanja s ozbiljnim problemima u svom privatnom životu, što je i pokazala nakon što je izašla iz problematične veze sa Krisom Braunom.

-Nezavisna i energična mlada Robin Rijana Fenti (23) je žena godine po našem izboru i to ne samo zbog glasova čitatelja, već pre svega zbog njenog borbenog duha zahvaljujući kojem je s Barbadosa stigla na vrh muzičkih lista i samostalno stvorila uspešnu karijeru – navedeno je u saopštenju Voguea, prenose američki mediji.

Povezana vest:  Zvuk ptica, snimanje filma i drugi zanimljivi dnevni programi za posetioce 11. Summer3p festivala

Iz Voguea su dodali da je Rijana, neosporno, najbolji kandidat za pop-kraljicu.

-Ona je uspevala da gradi karijeru uprkos brojnim problemima u privatnom životu, od problema s njenim ocem koji je zavisnik o drogama do uspešnog prevazilaženja veze sa Krisom Braunom koji je bio nasilan prema njoj – naveo je Vogue.

Pevačica je naslovnu prestižnog magazina Vogue prvi put krasila u septembru 2009. godine.

Povezana vest:  Hakovana Fejsbuk stranica Exit festivala

Tokom svoje karijere podržavala je brojne kampanje protiv raka dojke, uključivala se u akcije pomoći gladnima, bolesnima i unesrećenima.