Logitech G300

Logitech miš G300 savršen za ljubitelje PC igara

Logitech® miš G300, novi je član G-serije proizvoda, dizajniran da ljubiteljima PC igrica omogući prednost nad rivalima. Ima devet vrsta kontrole koje mogu da se programiraju i omogućavaju da komande na tastaturi prebacite na dugmiće koji vam najbolje odgovaraju. Oblik miša je pogodan i za levoruke i za dešnjake jer podjednako udobno leži i u jednoj i u drugoj ruci.

Povezana vest:  Supermesec kroz objektiv Sony fotoaparata

Logitech® miš G300 omogućava čuvanje do tri profila igre ili igrača u memoriji miša, a može se koristiti bez softvera ili na nekom drugom računaru bez potrebe za rekonfiguracijom.

„Logitech® miš G300 je savršen za ljubitelje PC igara koji žele inteligentna rešenja za ostvarivanje dodatnih prednosti tokom igranja, bez obzira da li je korisniku potrebno više dugmića koji mogu da se programiraju za igranje igara na Internetu, bolja preciznost za ciljanje nepriljatelja u igrama ili kompaktan, udoban oblik da moglo satima da se igra, ovaj miš nudi sve to“, kaže Kris Pejt, viši menadžer za marketing proizvoda u kategoriji igara u Logitechu

Povezana vest:  Magični štapić - evolucija daljinskog upravljača

Logitech® miš G300 ima 2500-DPI optički senzor koji prati sporo ili brzo kretanje na raznim vrstama podloge, tako da korisnik uvek postiže tačno željeni cilj svakim pokretom ruke. Pored toga, zahvaljujući opcionom drag-and-drop softveru, može se jednostavno podesiti Logitech® miš G300 tačno po želji. Ovaj softver je kompatibilan i sa tastaturama i slušalicama G-serije, tako da kad se jednom napravi makro dizajn, može se deliti među porodicom uređaja G-serije.

Povezana vest:  Canon još jednom dokazao nadmoć u rešenjima za štampu osvojivši osam BLI nagrada

Cene i dostupnost

Očekuje se da će Logitech miš G300 biti dostupan u Evropi u septembru, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 39,99 evra.