apple-iphone-art-5iPhone 5 stiže početkom oktobra

Nakon što su se nedavno pojavile glasine o skorom predstavljanju i početku prodaje iPhonea 5 američke kompanije Apple, stigla je i potvrda u vidu izveštaja koji kaže da je potpredsednik telekomunikacione kompanije AT&T potvrdio da će nova generacija popularnog pametnog telefona na tržište stići početkom oktobra.

Osim potpredsednika kompanije AT&T, ovu su informaciju potvrdili i mnogi drugi

Povezana vest:  Sajber kriminalci ciljali najmanje 400 industrijskih organizacija za fišing napade

pouzdani izvori bliski kompaniji, kao i nekolicina zaposlenika. Osim toga potpredsednik je rekao menadžerima kompanije da očekuju „zakuvavanje“ situacije u narednih 30 do 35 dana.

Također, izvori bliski kompaniji Apple su potvrdili da će u naredna dva meseca biti puno posla, ali nisu otkrili o čemu se zapravo radi.

Datum početka prodaje iPhonea 5 je već duže vreme predmet spekulacija na internetu. Govorilo se da će se to dogoditi krajem septembra ili početkom oktobra. Direktor kompanije Verizon, Lowell McAdam je izjavio da očekuje novi iPhone na jesen.

Povezana vest:  Kompanija Canon lansira seriju imagePRESS C170

Ranije su nove verzije iPhonea predstavljane tokom Appleove letnje Worldwide Developers konferencije. Ali, to se ove godine nije dogodilo.