Toshiba PlacesJoš veći izbor sadržaja dostupnog preko platforme Toshiba Places

Toshiba Evropa GmbH je na sajmu IFA u Berlinu objavila da je proširila platformu Toshiba Places, njen asortiman sadržaja visokog kvaliteta i ponudu servisa. Nakon što je ranije ove godine uvela brojne servise za korisnike laptop računara i povezanih TV aparata, korporacija proširuje Toshiba Places dodavanjem Book Places za kupovinu knjiga preko interneta, My Places koji omogućuje jednostavno upravljanje kupljenim sadržajem i novih partnera postojeće platforme.

Pametan izbor sadržaja provajdera od poverenja

„Korisnici žele jednostavan, lako dostupan sadržaj na jednom mestu od provajdera u kog imaju poverenja, i to je ono što Toshiba Places nudi“, rekao je Thomas Teckentrup (Tomas Tekentrup), generalni menadžer za softver i servise. „Unapredili smo ponudu Toshiba Places još popularnijim proizvodima i uslugama preko povezanih televizora, laptop i tablet računara.“

Širenje 3D TV tržišta uz jednostavan pristup uzbudljivom 3D sadržaju

Na novoj generaciji povezanih televizora i laptopova, Toshiba Places obezbeđuje proširen asortiman sadržaja visokog kvaliteta, uključujući acetrax®, maxdome i Viewster. acetrax® nudi pristup bogatom izboru najnovijih filmskih hitova putem pretplate ili pay-per-view, dok je maxdome najveći provajder video on demand servisa u Nemačkoj. Korisnici takođe mogu lako da pristupe bogatom katalogu Viewstera, koji uključuje širok izbor 2D filmova i TV serija i katalog 3D filmova sa preko 100 3D naslova. „Viewster savršeno dopunjava Toshibin 3D TV asortiman jer čini 3D sadržaj dostupnim jednim pritiskom na dugme“, izjavio je Teckentrup.

Povezana vest:  Održan je prvi RUR Esports Frost Cup u Beogradu sa nagradnim fondom od 300.000 dinara

Jedna registracija na Toshiba Places radi veće jednostavnosti

Zahvaljujući tome što se korisnik samo jednom registruje na Toshiba Places, na raspolaganju mu je je lak i jednostavan pristup brojnim servisima bez potrebe da se stalno registruje. Kada korisnici kreiraju Toshiba ličnu kartu, mogu da pristupaju sadržaju i servisima raznih partnera preko različitih uređaja bez potrebe da se registruju za svaki sadržaj ili servis.

Inteligentno upravljanje sadržajem na My Places

Toshiba danas takođe predstavlja My Places. My Places nudi lak način pristupa i upravljanja sadržajem kupljenim na različitim Places platformama – Music Place, Video Place, ili, kasnije, App Place i Book Place. My Places omogućuje korisnicima da emituju kupljenu muziku ili filmove, kreiraju liste pesama ili upravljaju sadržajem koji su ranije kupili. Takođe nudi zgodan način da korisnici preko interneta upravljaju podešavanjem ili lozinkama naloga za usluge koje se nude na različitim Toshiba Places i na personalnom računaru, TV-u i tablet računaru.

Povezana vest:  Google predstavio Nexus S, dostojnog rivala iPhoneu

Lokalni konektori: automatsko preuzimanje sadržaja na povezane uređaje

Lokalni konektori nude mogućnost ručnog ili automatskog preuzimanja kupljene muzike i elektronskih knjiga u folder ili biblioteku na laptop ili tablet računaru. To korisnicima omogućava da slušaju muziku ili čitaju elektronske knjige na svojim mobilnim uređajima bez internet konekcije kada nisu kod kuće. Lokalni konektori i My Places biće dostupni u Evropi u četvrtom kvartalu 2011. godine.

Društvene preporuke na Toshiba Places

Toshiba sada nudi pogodan način da prijateljima i porodici kažete koji sadržaj na Toshiba Places vam se dopada. Možete da ocenjujete i delite video materijale, novosti i druge sadržaje direktno na svom FacebookTM wallu ili wallu svojih prijatelja. Ova pogodnost je dostupna i na TV-u, gde najsavremenija Toshiba tehnologija mogućnost društvenog umrežavanja.

Ponuda platforme Toshiba Places

Pristup platformi Toshiba Places nije ograničen na Toshiba korisnike već je otvoren za sve.

Toshiba Places uključuje sledeće Places:

Video Place (na TV-u, personalnom računaru, tabletu): pristup Video on Demand servisima putem pretplate ili pay-per-view. Među partnerima su acetrax®, Viewster, woomi, boxoffice365, HIT Entertainment, maxdome i popularna ponuda kompanije Turner Broadcasting Group kao što je Cartoon NetworkTM, Boomerang i Boing.

Povezana vest:  Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Music Place (na TV-u, personalnom računaru, tabletu): pristup muzici preko 7digitala na svim uređajima. Pored toga, Music Place nudi neke servise za određene uređaje: na personalnom računaru, iConcerts’ live concert klipovi i personalizovani internet radio servis sa Aupea! Servis Aupeo! je dostupan i na platformi Music Place za TV.

Social Place (na TV-u, personalnom računaru, tabletu): korisnici mogu da postavljaju video materijal i fotografije i na jednostavan način ih dele sa porodicom i prijateljima. Uz Flickr® i Dailymotion, takođe omogućava snimanje i deljenje ličnih 3D video sadržaja.

News Place (na TV-u): Pristup servisima za vesti, sport i druge informacije. Među partnerima su L’Équipe, PagesJaunes i mnogi drugi.

TV Place (na TV-u): pristup TV vodičima i catch-up TV servisima kao što je BBC iPlayer u Velikoj Britaniji ili INA i NRJ u Francuskoj.

Game Place (na personalnom računaru): igre za igranje na internetu ili preuzimanje. Podrška WildTangenta.

App Place (na personalnom računaru): kupovina i preuzimanje softvera u Toshibinoj onlajn prodavnici.

Services Place (na personalnom računaru): proširena kupovina i produžene garancije, usluge oporavka podataka i drugo u Toshibinoj onlajn prodavnici.

Book Place (na personalnom računaru, tabletu): pristup elektronskim knjižarama na libreka! i Numilogu.

My Places (na TV-u, personalnom računaru, tabletu): pristup i upravljanje kupljenim sadržajem.