AT100_MULTI-DOCK_02

Toshiba AT100 tablet računar stiže u Srbiju

Toshiba Europe GmbH je danas objavila da će njen najnoviji multimedijalni tablet računar biti dostupan u Srbiji početkom novembra 2011. godine. Nakon najave početkom 2011, ovaj uređaj će se zvati Toshiba AT100 i kombinovaće vodeći hardver sa Android™ 3.1, Honeycomb, kako bi njegove raznovrsne funkcije omogućile korisnicima da uživaju u brojnim doživljajima kao što su pretraživanje interneta, čitanje emaila, gledanje HD filmova, čitanje elektronskih knjiga i onlajn novina i druženje sa prijateljima na društvenim mrežama.

Idealan za korisnike koji žele da uživaju u kompletnim HD performansama na svom tabletu, Toshiba AT100 kombinuje NVIDIA® Tegra™ 2 procesorsku tehnologiju sa Android 3.1, čime obezbeđuje i snagu i jednostavnu svakodnevnu upotrebu. Njegov HD kapacitivni displej od 25,7cm (10,1 inča) je idealan za gledanje filmova, a Adobe® Flash® podrška, Toshiba Resolution+ za poboljšanje slike i inovativna tehnologija zvuka garantuju savršene multimedijalne performanse.

Povezana vest:  LG donosi u Srbiju prvi i najbrži smart telefon sa dual-core procesorom na svetu

Ekran osetljiv na dodir uređaja Toshiba AT100 omogućava jednostavno i intuitivno pretraživanje interneta i društveno umrežavanje. Wi-Fi konekcija daje pristup internetu, dok izdržljiva baterija obezbeđuje do 7 sati uživanja u emitovanju multimedijalnog sadržaja jednim punjenjem[1]. Modernog dizajna i težine od samo 765 g, dovoljno je kompaktan da se nosi sa sobom i pruži savršen doživljaj upotrebe u pokretu. Integrisani USB i HDMI portovi takođe omogućuju fleksibilnost povezivanja sa uređajima i deljenje i čuvanje sadržaja. Pristup platformama Toshiba Places i Android Market™ omogućava korisnicima izbor od preko 250.000 aplikacija. Kamere sa prednje i zadnje strane takođe predstavljaju savršenu kombinaciju za mobilni video čet i visok kvalitet fotografija i video materijala.

Povezana vest:  Vip i Samsung predstavili Vip izazov3, jedinstveni konkurs za razvoj lokalno primenljivih mobilnih aplikacija

Asortiman dodatne opreme

Toshiba AT100 je kompatibilan sa nizom opcione2 dodatne opreme. Poklopac uređaja AT100, površine otporne na klizanje, u ponudi je u šest modernih boja, uključujući jabuka zelenu, blaženstvo lavande, fuziju maline, mesec plavu, nebo srebrnu i crnu. AT100 Multi-Dock sa HDMI® konektorom za TV omogućuje korisnicima da sadržaj puštaju na HD televizoru sa širokim ekranom preko HDMI konekcije. Eksterna futrola, AT100 Cover, nudi zaštitu i služi i kao postolje za udobno kucanje i puštanje multimedijalnih sadržaja. Takođe su dostupna zamenska pakovanja baterija i AC adapteri.


Povezana vest:  LG Smart uređaji za kuću

[1] Može da se razlikuje u zavisnosti od okruženja u kom se tablet koristi

2 Sve opcije i dodatna oprema se prodaju zasebno