X-Boom CM9960 Fotografija 1

LG predstavlja nove Sound bar zvučnike i X Boom audio sisteme

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće najnaprednije Sound bar zvučnike i audio sisteme na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2016. Kao deo LG Music Flow smart audio ekosistema, novi Sound bar zvučnici upotpunjavaju doživljaj uživanja u pravom kućnom bioskopu unutar vašeg doma, emitujući zvuk vrhunskog kvaliteta. Kompanija LG iskoristiće priliku da na CES sajmu predstavi i svoje najnovije X-Boom audio sisteme, idealne za žurke ili druga okupljanja.

Novi LG SH8, SH7 i SH6 Sound bar zvučnici poseduju širok dijapazon opcija, što ih čini savršenim za sve potrebe korisnika. Svaki Sound Bar zvučnik je izuzetno tanak i veoma elegantno dizajniran, pa se odlično uklapa u praktično svaki enterijer. Idealni za kućne bioskope, unapređeni SH8 i SH7 zvučnici poseduju bežične niskotonce koji pružaju bogate bas tonove. SH6 zvučnici, s druge strane, sastoje se od šest nezavisnih zvučnih jedinica koje koriste strukturu vazdušnih cevi, za efikasno naglašavanje dubokih tonova.

Povezana vest:  Apple daje kratak uvid u svoj novi Mac OS X Lion

Ne samo da su jednostavni za instalaciju, već LG Sound bar zvučnici su izuzetno laki i za kontrolisanje, uz pomoć samo jednog dugmeta na daljinskom upravljaču televizora. Zvučnici podržavaju i novu Adaptive Sound Control (ASC) funkciju, koja omogućava uređajima da automatski promene zvuk kako bi se prilagodile različitom tipu sadržaja. Ovi zvučnici poseduju i Bluetooth, Google Cast™ i Auto music play opcije, kao i mogućnost Wi-Fi i Bluetooth konekcije.

Povezana vest:  Kaspersky Lab: Malver dolazi!?

Kompanija LG takođe će predstaviti i tri nova X-Boom audio sistema na CES sajmu, dva X-Boom Solo modela (OM7560 i OM5560) i CM9960 model. X-Boom audio sistemi su idealno rešenje za kućnu zabavu, emitujući moćan zvuk. Oba X- Boom Solo modela odlikuje celukupan audio sistem smešten u samo jedan zvučnik, pružajući intenzivan zvuk idealan za žurke i druga grupna okupljanja. Zahvaljujući Sampler Creator opciji, X-Boom zvučnici omogućavaju snimanje smart telefonom, a zatim prenos audio zapisa putem wireless konekcije i emitovanje na zvučnicima. Sva tri proizvoda imaju jedinstvenu Party Thruster opciju koja pruža mogućnost kreiranja šarenog osvetljenja, savršeno sinhronizovanog sa zvukom.

Povezana vest:  Canon Europe osvojio je šest priznanja društva Technical Image Press Association

„Music Flow serija predstavlja veliki ponos i uspeh kompanije LG, a najnoviji Sound bar zvučnici i X-Boom audio sistemi sigurno će skrenuti pažnju na sebe na predstojećem najvećem svetskom sajmu potrošačke elektronike“, izjavio je Brian Kwon, predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment.