czv-vkon-002

Volej konic zaustavio crveno-bele u osmini finala

Ženska seniorska ekipa Crvene zvezde je završila takmičenje u osmini finala Kupa CEV, pošto je na Banjici poražena od Volej konica iz Berna 3:0 (25:17, 25:20, 25:18) za koji igra Jovana Gogić.
Utakmicu između Crvene zvezde i Volej konica iz Berna, koja je trajala 70 minuta, posmatralo je 500 gledalaca, a sudili su Lemonia Moula iz Grčke i Florin Aleksandru Dragomir iz Rumunije.
CRVENA ZVEZDA: Đurišić 6, Sekulić 8, Čanak 6, Marinković 10, Rosić (libero 1), Radmilović, Jakšić 2, Milenković, Tasić 6, Pucarević, Zlatić (libero 2), Ašonja. Trener: Aleksandar Bošković.
VOLEJ KONIC: Bento 10, Beloti (libero), Žanuario 17, De Hesus 8, Šaus 6, Gogić 1, Vilson 6, Frankova 7, Troek, Siruček. Trener: Han Abing.
Na početku prvog perioda crveno-bele su uspevale da održavaju minimalan zaostatak od dva, tri poena, posle čega je usledila serija Volej konica koji se od 14:11 odlepio na 17:12 i do kraja perioda održavao prednost.
Zvezda je, na prvi tehnički tajm-aut drugog seta, vođeći 8:6. Ipak, švajcarski tim je organizovao nekoliko dobrih napada, nanizao seriju poena i lako priveo set kraju.
Bolja u svim elementima ekipa Volej konica nastavila je da diktira ritam, sa minimalnom prednošću otišla je na drugi tehnički tajm-aut (16:13), posle čega je lako završila meč.

Povezana vest:  Počeo turnir u Kanjiži