Grekos

Grekos jogurt – pravi ukus Grčke

Kompanija Imlek organizovala je neobično druženje u centru Beograda kako bi predstavila jedini pravi ukus Grčke u Srbji – Grekos jogurt. U prestoničkom restoranu Manufaktura, veliki broj novinara uživao je u jedinstvenom ukusu pravog grčkog jogurta, uz zvuke buzukija i tradicionalnoj grčkoj kuhinji.

Bogat ukus i kremasta struktura Grekos jogurta čine da se potpuno prepustimo mašti i izmestimo na sunčane plaže Grčke. Proizveden je najsavremenijim tehnološkim postupkom, od najkvalitetnijeg mleka, i po tradicionalnoj grčkoj recepturi pravljenja jogurta. Grekos jogurt je idealan dodatak svakom obroku, predstavlja kvalitetnu i ukusnu užinu. Za sve sladokusce, kompanija Imlek pripremila je i Grekos jogurte sa ukusom jagode i kajsije.

Povezana vest:  Novembarska Moda za poneti 23, 24. i 25. novembra u KC Grad

U opuštenoj atmosferi i uz mediteranske ritmove, predstavnici medija uživali su u različitim kombinacijama grčkih jela i Grekos jogurta. Goste je zabavljao poznati glumac i voditelj Vladimir Aleksić, koji je inače poznat kao svetski putnik. On je ovom prilikom istakao da je oduševljen ukusom i kremastom strukturom Grekosa i da veruje da će se potrošačima posebno dopasti voćni Grekos jogurti.

Povezana vest:  PROJEKAT "ŠKOLICE ŽIVOTA - ZA DETINJSTVO" STIGAO I U VLADIČIN HAN: Nov prostor za igru i učenje predškolaca

„Zahvaljujući tradicionalnoj grčkoj recepturi, bogatom ukusu i kremastoj strukturi, Grekos jogurti brzo su pronašli put do srca potrošača širom Srbije. Od sada na tržištu možete pronaći i Grekos voćne jogurte sa ukusom jagode i kajsije, koji su idealna zamena za slatku užinu ali i hranljiva poslastica za sve generacije. Probajte i videćete zašto baš Grekos zauzima posebno mesto među jogurtima.“, – saopštila je Marija Malović, PR menadžer kompanije Imlek.

Povezana vest:  Veliki "PES turnir" u Delta Cityju