miljakovac_internet_park_1Telenor internet parkovi ponovi u Beogradu, prvi otvoren na Miljakovcu

 

Park kod Toplane na Miljakovcu prvi je u 2010. u Beogradu dobio besplatan Internet, zahvaljujući saradnji grada i kompanije Telenor. Tokom juna, u glavnom gradu biće otvoreno još pet Internet parkova.

Park na Miljakovcu otvorili su Aleksandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika Beograda i Gabor Kočiš, izvršni direktor finansija u kompaniji Telenor.

-Od prošle godine besplatan Internet mogu da koriste posetioci parkova kod Vukovog spomenika, Skejt parka, parka na Topličinom vencu i u Studentskom gradu. Sada nastavljamo sa Telenorom da uvodimo besplatan Internet na dve godine i u parkove u okviru drugih opština. Park na Miljakovcu je prvi u nizu u kome će Internet biti dostupan stanovnicima ovog dela grada, ali i stranim turistima koji posećuju prestonicu – kaže Aleksandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika Beograda.

Povezana vest:  Epl dobio licencu za savitljiv "ajfon"

-Kompanija Telenor uvek traži načine da pomogne lokalnoj zajednici, jer je društvena odgovornost deo naše korporativne kulture. Kao lider u oblasti telekomunikacija i jedan od vodećih provajdera širokopojasnog Interneta u Srbiji naša želja je da obezbedimo kvalitetnu i brzu Internet vezu što većem broju ljudi i na taj način doprinesemo razvoju informatičke pismenosti. Nastavljamo saradnju sa gradom, započetu prošle godine, koja ima za cilj obezbeđivanje besplatnog Interneta što većem broju građana – rekao je Gabor Kočiš.

Povezana vest:  SteelSeries sklapa partnerstvo sa svetskim liderom u proizvodnji kontrolera, KontrolFreek

Srbija je u junu 2008. dobila prvi Internet park u istoriji, u Studentskom parku u Beogradu. Od tada, Telenor je omogućio besplatan Telenor Internet u 15 parkova širom Srbije.

Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za sve Internet parkove pojedinačno, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.