AJA Airbus ACJ318 Elite Private Office 2 

Erbas osniva posebno odeljenje za korporativne avione
 
Da bi zadovoljio rastuće potrebe sve većeg broja kupaca i avio-operatera, kao i povećan obim posla u oblasti poslevnih letelica, kompanija Erbas je odlučila da osnuje posebnu jedinicu pod nazivom “Erbas korporejt džets”.
Novo odeljenje okupiće na jednom mestu u in-haus jedinici komercijalne, programske i aktivnosti za podršku razvoju tog segmenta proizvodnje. Takođe, biće direktno povezana sa “Erbas korporejt džet centrom“, delom svetske mreže centara za kabinsku opremu komercijalnih i poslovnih letelica.
U “Erbas korporejt džetu” očekuju značajne investicije od strane Erbasa, kao i širenje svoje mreže na ključna tržišta čime bi se doprinelo napretku proizvoda i usluga.
Modeli aviona Erbas ACJ318, ACJ319 i ACJ320 predstavljaju najnoviju generaciju vrhunskih poslovnih aviona čija je unutrašnjost duplo šira nego kod tradicionalnih i koja pruža neuporedivi osećaj komfora u privatnom prostoru kao i u kancelarijama u vazduhu.
Pored dvostruko komfornijeg prostora u avionima čija je veličina slična tradicionalnim korporativnim avionima, nove letelice, imaju i slične performanse prilikom poletanja i sletanja.
Erbas takođe nudi i širokotrupne VIP avione klijentima koji imaju potrebu za prevozom većeg broja putnka kojima se nudi specijalan komfor i omogućavaju u bilo kom trenutku odlazak na bilo koju destinaciju u svetu.
Erbasovi korporativni avioni jedini lete na svim kontinentima, uključujući i Antarktik.

Povezana vest:  Vrhunske funkcije pametnog sata