OSS_TADIC_04

Boris Tadić, predsednik Srbije, priredio prijem za odbojkaše Srbije
 
Boris Tadić, predsednik Srbije, priredio je danas u Novom dvoru prijem za odbojkaše Srbije i delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije, koju je predvodio Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS.
Boris Tadić, predsednik Srbije, zahvalio je odbojkašima na izvanrednim partijama koje su pružali na Prvenstvu Evrope i, u ime građana Srbije, istakao da se Srbija ponosi novim prvacima Evrope.
Ivan Miljković, kapiten Srbije, zahvalio se u ime reprezentacije i Predsedniku Srbije poklonio loptu sa potpisima svih igračica i članova stručnog štaba.
Tokom nezvaničnog dela prijema, Boris Tadić, predsednik Srbije, razgovarao je sa odbojkašima i delegacijom OSS o utakmicama na Prvenstvu Evrope, kao i o predstojećem Svetskom Kupu u Japanu.
Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS, predvodio je delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije u kojoj su bili Vladimir Grbić, potpredsednik OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Goran Ćato, predsednik UOKPL i član IO OSS i Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS.
Aleksandar Boričić, predsednik OSS, nije prisustvovao prijemu, jer je u Japanu, gde obavlja dužnost direktora takmičenja na Svetskom Kupu za odbojkašice, dok je Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, obavljao funkciju supervizora CEV na turniru pretkvalifikacija za OI odbojkašica u Poreču, u Hrvatskoj.
Povezana vest:  SENIORI – 52. KUP SRBIJE 2016./2017., Slavlje Kragujevčana posle četiri seta