Sony-Play-Station-Vita-3G 
Sony Play Station Vita 3G+WiFi u Vip ponudi

Najsavremenija svetska gaming konzola PlayStation Vita stigla je u Vip ponudu, i to u verziji 3G+WiFi. Vita omogućava povezivanje sa Playstation 3 konzolom i umrežavanje sa drugim igračima. Uz Vip internet tarife, korisnik može uvek da bude na mreži, surfuje, koristi fejsbuk, tTviter ili Skajp.
Čitav set naprednih funkcija pruža vrhunsko korisničko iskustvo, a posebno se izdvajaju kapacitivni multi-touch OLED HD ekran od 5“ osetljiv na dodir koji prikazuje 16 miliona boja, GPS za lociranje drugih PS Vita korisnika kao i opcija Augmented Reality ® koja sa dve kamere omogućava da se svet igara stopi sa okolinom igrača potpuno realno i prirodno. Uređaj poseduje bluetooth, četvorojezgarni AMR Cortex – A9 MP Core procesor kao i touchpad sa zadnje strane za nikada ranije viđene načine gaminga.
Uz uređaj se dobija igrica FIFA 2012 kao i memorijska kartica od 4GB. PS Vita je dostupna uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinar u tarifi Neograničeni Internet 40 uz popust od 25% na mesečnu pretplatu prvih 6 meseci.
Ova jedinstvena konzola kompanije Sony Computers Entertainment, naslednik je Playstation Portable (PSP) konzole koja je u svetu do sada prodata u 72 miliona primeraka.

Povezana vest:  Kompanija Kaspersky Lab proglašena za bezbednosnog lidera