EurosportPlayer

Eurosport lansira Android aplikaciju „Eurosport Player“
 
Popularna mobilna aplikacija kanala Eurosport za striming dostupna je korisnicima Android platforme, a ekskluzivno partnerstvo za pokretanje ove aplikacije potpisano je sa kompanijom Samsung.
Ljubitelji sporta širom Evrope*, koji koriste mobilne uređaje sa Android platformom, biće u mogućnosti da preuzmu aplikaciju “Eurosport Player” i gledaju direktne prenose na kanalima Eurosport i Eurosport 2.
Korisnici će moći da prate OI u Londonu 2012, direktne prenose biciklističke trke Tour de France, kao i motosport, fudbal, bilijar, zimske sportove i direktne prenose sa gren slem turnira US Open.
Očekuje se da će lansiranje ove nove aplikacije za Android platformu, za komercijalne klijente kanala Eurosport značiti i više nove publike.
Povodom lansiranja ove aplikacije, Samsungovi korisnici koji kupe GALAXY SIII dobiće jednomesečnu promotivnu pretplatu za Eurosport Player, kako bi uživali u detaljnim izveštajima kanala Eurosport sa OI u Londonu 2012. (jednomesečni promotivni period počinje 14. jula i traje 30 dana, do 12. avgusta)
Da bi saznali više informacija o ovoj ponudi korisnici mogu da posete Galaxys3.eurosportplayer.com.
U olimpijskoj TV emisiji kanala Eurosport pod nazivom „Together to London“ – „Zajedno u London“, koja se prenosi putem Londonbuzz.Eurosport.com digitalnog hub-a, gledaoci mogu da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje Samsung GALAXY SIII ako odgovore na postavljena pitanja. Takođe, mogu da koriste i internet sajt za interakciju sa sportistima koji gostuju u emisiji.
„Aplikacija Eurosport Player pokazuje način na koji stavljamo mobilni telefon u sam centar našeg onlajn razvoja. Dobili smo pozitivne reakcije ljubitelja sporta koji su preuzeli aplikaciju. Oduševljeni smo što sada možemo da stavimo naše izvanredne sadržaje na raspolaganje korisnicima platforme Android. Kanal Eurosport i dalje privlači veliku publiku na svim ekranima, TV aparatima, personalnim računarima, mobilnim telefonima i tablet računarima, a pošto nam predstoji tako uzbudljivo sportsko leto, bićemo u mogućnosti da pomognemo ljubiteljima sporta da prate sva dešavanja gde god da se nalaze.“ Izjavio je Loren Erik Le Lej, predsedavajući i direktor kanala Eurosport.
„Oduševljeni smo što učestvujemo na OI u Londonu 2012. i što smo sklopili partnerstvo sa kanalom Eurosport kako bismo ljubiteljima sporta predstavili novi model GALAXY SIII. Nadam se da će naši potrošači uživati u mobilnim doživljajima koje Samsung nudi pomoću aplikacije Eurosport Player,“ rekao je Jong Hi Li, potpredsednik i direktor odseka za globalni marketing u poslovnoj jedinici za mobilne komunikacije.
Aplikacija Eurosport Player za platformu Android može se preuzeti već danas, sa prodavnice Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eurosport&hl=en uz mesečnu propusnicu od 5.90 evra, ili sa prodavnice Samsung Apps za GALAXY SIII korisnike http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?categoryId=G000016428&productId=G00007114287.
Aplikacija Eurosport Player je već instalirana na iOS operativnom sistemu. Takođe se može instalirati i na personalnim računarima, gde nudi dodatne ekskluzivne sadržaje i pristup opciji VoD (video na naručivanje).
Sve verzije aplikacije Player se mogu naći na http://www.eurosportplayer.com/
* Francuska, Velika Britanija, Irska, Nemačka, Austrija, Švedska, Norveška, Finska, Danska, Španija, Poljska, Rusija, Belgija, Holandija, Bugarska, Hcrvatska, Kipar, Češka Republika, Estonija, Grčka, Mađarska, Izrael, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Portugal, Rumunija, Srbija, Slovenija, Slovačka, Švajcarska i  Ukrajina.

 

Povezana vest:  Tradicionalni PES turnir u Delta Cityju