Studenti_na_praksi_u_SBB
Deset studenata na plaćenoj praksi u SBB-u

Kompanija SBB ove godine sprovodi niz humanitarnih i društveno odgovornih aktivnosti, kao poklon zajednici za 10 godina uspešnog poslovanja. Ovog puta, SBB je omogućio studentima završnih godina da obavljaju plaćenu praksu u kompaniji. Deset studenata sa pet fakulteta iz Beograda i po jednog iz Kragujevca i Niša tri meseca će provesti u SBB-u i tako steći  profesionalna znanja u svojim strukama.
Studenti koji učestvuju u ovom programu su sa Fakulteta organizacionih nauka, Filozofskog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta, Računarskog fakulteta, Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, sa Elektrotehničkog fakulteta u Nišu i Filološkog fakulteta iz Kragujevca.
„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u mogućnosti da pružimo mladim ljudima priliku da se profesionalno usavršavaju. Ovakvi programi će studentima sigurno dati dobru polaznu osnovu na početku karijere i nadamo se da će naš primer pozvati i druge kompanije da ulažu u budućnost“ –  istakla je Jovana Lukić, direktorka korporativnih komunikacija kompanije SBB.
Za deset godina poslovanja, SBB je aktivno doprineo razvoju zajednice u kojoj posluje. Osnovan je SBB Fond za donacije i sponzorstva, preko koga se svake godine pruža pomoć i podrška pojedincima i institucijama koji se bave naučnim, istraživačkim i umetničkim radom, pružanjem zdravstvene zaštite i socijalne pomoći.

Povezana vest:  Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji