Netbook_Acc._Bag_standingPhilips inovacijama dopunjuje asortiman 

Godišnja prezentacija kompanije Philips održana je ove godine u Barseloni i protekla je u znaku predstavljanja novog i inspirativnog asotrimana kao i alternativnih proizvoda iz programa Philips Consumer Lifestyle. 
Prateći tenedenicije koje ukazuju da je životni stil najvećeg dela potrošača postao sve složeniji i užurbaniji, Philips je inovirao svoj asortiman kako bi kroz značajna unapređenja i potpuno nova rešenja zasnovana na redovnim i vrlo detaljnim istraživanjima, izašao u susret novim potrebama. 

Inovacije koje su predstavljene u Barseloni zasnivaju se na četiri platforme programa Philips Consumer Lifestyle: Interaktivno Življenje, Zdrav Život, Život u Vašem Domu i Lična Nega. Ove platforme čine osnovu Philips-ove neprekidne posvećenosti da razume životne potrebe potrošača u domenu zdravlja i blagostanja (Health and Well Being) u skladu sa glavnom odrednicom svoje poslovne i inovativne filozofije: ’’Razum i Jednostavnost’’ (Sense and Simplicity).

Ovom prilikom vas obaveštavamo o najinteresantnijim novitetima u Philips-ovom bogatom asortimanu koji su predstavljleni ove godine u Barseloni. Reč je o najnovijim proizvodima zahvaljujući kojima će svakodnevnica vernih Philips-ovih kupaca postati još jednostavnija, a život lepši i ugodniji. 

avm_heritage_audio_micro_hi-fi_system_2Philips Hi-Fi mikro sistem sa SoundSphere zvučnicima (MCD900)

Philips SoundSphere zvučnici reprodukuju prirodan i autentičan zvuk tako da ćete se, dok slušate muziku, osećati kao da zaista prisustvujete koncertu.SoundSphere zvučnici
-CD/DVD plejer, USB ulaz
-100 W RMS
-Aluminijumsko kućište (srebrne boje)


avm_heritage_audio_micro_hi-fi_system_2Philips Immersive Sound kućni bioskop sa 360Sound okruženjem

Uz neverovatne efekte i kvalitet flatscreen televizora, Philips 360Sound okruženje vam daje osećaj kao da se nalazite u bioskopskoj sali.
-Jedinstven i impresivan izgled kompaktnih zvučnika oplemenjuje vaš dom
-DLNA Network Link za uživanje u muzici i video zapisima sa vašeg PC računara; Net TV za popularne online servise i usluge na vašem televizoru

Povezana vest:  GavityRAT uzvraća udarac: ozloglašeni spajver lukavo postaje multiplatformski

Philips 9000 LED serija televizora

Zahvaljujući neverovatnoj Ambilight moći, izuzetno oštroj slici iz 2010 Perfect Pixel HD motora, i moćnom Incredible Sound zvuku, Full HD 3D Ready Philips 9000 LED serija televizora potpuno će vas osvojiti i oživeti filmove u vašoj dnevnoj sobi.

Philips 8000 LED serija televizora

Uz uštedu u energiji i ultra slim ekranom, Full HD 3D Ready 8000 serija televizora oživljava zabavu i omogućava vam da koristite različite online sadržaje. Ukoliko želite da živite život kosmopolite, ova moderno stilizovana serija televizora će vašem domu dati poseban pečat i učiniti ga modernim.

Philips 7000 LED serija televizora

Sa 7000 LED serijom televizora osetićete se kao da ste deo akcije jer je posebnog savremenog dizajna za neverovatan doživljaj prilikom gledanja televizije. Baš kao i slika na vašem zidu, Philips 7000 LED serija je ultra slim.

avm_go_gear_muse_mp4_player_with_fullsound_1Philips GoGear Muse sa Full Sound-om

Sa novim Philips GoGear Muse MP4 plejerom sa Full Sound-om, možete uživati u nverovatnom audio osećaju kada ste u pokretu. Isključite se na trenutak i otkrijte muziku kroz oživljen i obogaćen zvuk!

Philips Heritage Audio Micro Hi-Fi sistem (MCD909)

Poslednji model koji je dodat Heritage audio liniji, novi Philips Heritage Audio Micro Hi-Fi sistem (MCD909) reprodukuje autentičan zvuk u kom ćete posebno uživati, a vaša omiljena muzika sada zvuči još bolje. 

Povezana vest:  Samsung predstavlja prvi najveći zakrivljeni UHD televizor na svetu


Philips SoundBar kućni bioskop sa Ambisound-om

Vrhunskih performasi, sa multi channel surround zvukom, bez dodatnih zvučnika i zapetljanih kablova, Philips SoundBar kućni bioskop sa Ambisound-om će učiniti da vaše gledanje filmova postane jedinstveno i neponovljivo iskustvo.

Robust_Ivory_Collection_Range_1Philips Robust Ivory Collection

Ivory Collection, u boji slonove kosti koja predstavlja stilizovanu zamenu klasičnoj varijanti od nerđajućeg čelika, prvi je dodatak liniji Robust Collection. Uprkos nežnijoj boji, Ivory Collection predstavlja jake i pouzdane aparate visokih performansi, kakve se i očekuju od Philips Robust linije proizvoda.

 

 

Pure_Essentials_Collection_Breadmaker_HD9040_3Philips Breadmakers

Dva nova aparata za pravljenje hleba – Philips Viva i Philips Pure Essential Collections, otkriće vam kako da na jednostavan način uvek imate svež hleb. Potrebno je samo da u posebno označene pregrade u aparatu stavite sastojke. Takođe, imate i mogućnost eksperimentisanja sa sastojcima tako što
ćete dodati vaše omiljene.  

Philips SatinPerfect edpilator

SatinPerfect je posebno dizajniran depilator sa ekstra širokom glavom za depilaciju koja sadrži keramičke diskove i čupa više dlačica u jednom potezu, time omogućujući dugotrajniji osećaj glatkoće.  

Philips Bodygroom Pro

Novi Philips Bodygroom Pro je prvi i jedini sve-u-jendom body grooming sistem koji se može koristiti sa obe strane sa revolucionarnom 3-D glavom za brijanje na jednom kraju i trimerom za poboljšanim performansama na drugom.

Povezana vest:  Samsung transformiše bioskopski doživljaj sa Onyx Cinema LED ekranom u Evropi i širom sveta

Philips AVENT Combined Steamer blender

Novi Philips AVENT Combined Steamer blender je neverovatna inovacija u pripremanju hrane za decu. Ovo je prvi i jedini proizvod koji omogućava pripremu zdravih, ukusnih obroka uz pomoć samo jedne posude koja i kuva na paru i blenduje sastojke – bez potrebe da se sastojci prebacuju iz jedne posude u drugu.

Philips Sonicare for Kids

Philips Sonicare For Kids je prva Sonicare power četkica za zube pravljena za decu. Poseduje inovativnu “KidTimer“ funkciju, koja pomaže da se deca što pre naviknu na preporučeno dvominutno pranje zuba. Ona postepeno povećava vreme pranja zuba od jednog minuta, dajući deci vremena da se u narednih devedeset dana naviknu na dvominutno pranje, a da pri tom to ne opažaju kao duže.

Philips Netbook i asesoari za Notebook

Novi asortiman Netbook-a i asesoara za Notebook nudi resenja za svakodnevnu upotrebu vašeg netbook-a i notebook-a kada ste u pokretu. U ponudi asesoara za vaš Mac ili PC računar možete naći USB zvučnike za netbook i notebook, USB sa četiri ulaza, portable network power adapter, web kamere, slušalice za PC, miševe za netbook i notebook, netbook i notebook futrole i torbe.

Philips Sports Headphones

Nove Philips Sports Headphones posebno su dizajnirane kako biste dok vežbate imali komfor i stabilnost. S obzirom na namenu za koju su pravljene, nove Philips slušalice su lake, fleksibilne, sigurne i čak otporne na vodu.