Usain Bolt with NX300-1Jusein Bolt u kampanji za Samsung NX300 aparat

Kompanija Samsung Elektroniks najavila je početak prodaje najnovijeg fotoaparata NX300 sa kompaktnim sistemom (CSC) širom Srbije, kao i globalnu kampanju sa najvećom atletskom zvezdom Juseinom Boltom.
Samsung će sarađivati sa“Fondacijom Jusein Bolt“ kako bi obezbedila fotografsku opremu i časove mladim i ambicioznim fotografima.
Projektom “Mladi NX fotograf“, Samsung će im pomoći da ostvare svoje snove i ciljeve pružajući obuku koja im potrebna da ostvare odlične rezultate.
Fotoaparat NX300 poseduje sistem hibridnog autofokusa, koji korisnicima omogućava da postignu najpreciznije i najkvalitetnije moguće rezultate pritiskom na jedno dugme, i početnici mogu brzo i lako da izoštre sliku, čak i u prostorima prepunim ljudi.
Fotoaparat NX300 može da slika do 8,6 uzastopnih kadrova u sekundi uz izuzuzetno veliku brzinu zatvarača blende od 1/6000 sec, što omogućava da se ne propusti nijedan detalj, čak i ako se ono što slikate kreće Boltovom rekordnom brzinom.
Bežična povezivost fotoaparata NX300, koja je brža nego ikad, dopušta korisnicima da trenutno i direktno postavljaju svoje fotografije na društvene mreže. Korisnici mogu da šalju fotografije direktno sa fotoaparata na svoj smart telefon upotrebom jednostavne i lake funkcije AutoŠer.

Povezana vest:  HONOR debituje sa potpuno novom „AI za sve situacije“ strategijom na MWC 2024