LG CINEMA 3D Smart TV Dnevna SobaLG predstavio novu seriju Smart televizora za 2013. godinu

Najnoviji modeli iz Smart CINEMA 3D familije televizora za 2013. godinu od kompanije LG Electronics pružaju neprevaziđen kvalitet 2D i 3D slike, kao i nove servise, poput LG Cloud, NFC Tag On i MiracastTM tehnologija za bežični prenos podataka. Pored toga što pružaju savršeno vizuelno iskustvo, ovogodišnji modeli Smart CINEMA 3D televizora su unapređeni i novim servisima koji obuhvataju raznovrsne aplikacije i 3D sadržaj. Nova LG linija CINEMA 3D televizora poseduje veliki broj tehničkih unapređenja koja, između ostalog, omogućavaju i striming sadržaja.
LG Cloud je već dostupan među novijim modelima televizora, pružajući korisnicima mogućnost da putem interneta jednostavno i brzo skladište filmove, muziku i fotografije, čak i ako su u pitanju veći fajlovi. Zahvaljujući LG NFC Tag On opciji, povezivanje mobilnog telefona sa televizorom je lakše i efikasnije nego ikad. Dodirujući NFC čip uz pomoć smart telefona sa NFC čitačem, moguće je istog trenutka povezati se sa televizorom i pristupiti svim relevantnim kontrolama uređaja poput upravljanja programima ili podešavanja. Takođe, zahvaljujući opciji 2nd Display, korisnici od sada imaju mogućnost da prate sadržaj i na mobilnim uređajima.
Uz MiracastTM tehnologiju, sertifkovanu od strane Wi-Fi Alijanse, lako i brzo možete povezati kompatibilne televizore, smart telefone ili tablet računare bez upotrebe kablova i veoma jednostavno prikazati ekran vašeg mobilnog uređaja na televizoru. Za razliku od MiracastTM tehnologije, MHL (Mobile High Definition Link) koristi kabl kako bi povezao smart telefone sa televizorom. Ova opcija omogućava korisnicima da na jednostavan način na ekranu televizora istog trenutka gledaju HD sadržaj koji se nalazi na telefonu. Koristeći LG Time Machine II opciju sa eksternim hard diskom, korisnici će moći da uživaju u konvencionalno emitovanom digitalnom TV programu na sličan način kao i sa strimovanom sadržaju na internetu. Nova verzija ovog servisa vam omogućava da snimate, premotavate, pauzirate i ponovo pregledate program koji se emituje u realnom vremenu.
Redizajnirani daljinski upravljač osetljiv na dodir, Magic Remote, čini najnovnije modele televizora još lakšim za korišćenje. Pored toga što upravlja vašim televizorom uz pomoć pointing funkcije, Magic Wheel točkića i gestova, sada takođe možete koristiti i Voice Mate opciju glasovnog prepoznavanja kako bi navigaciju učinili još jednostavnijom. Voice Mate koristi mogućnost prepoznavanja glasa kako bi lako i jednostavno izvršio pretragu celokupnog eko-sistema vašeg Smart televizora.
Ovogodišnji modeli LG CINEMA 3D Smart televizora pružaju savršenu stereoskopsku sliku sa širokim uglom gledanja uz udobne i lagane 3D naočare koje ne zahtevaju punjenje. Pored toga što pružaju verodostojne, konzistentne i jarke boje, IPS ekrani takođe omogućavaju ugao gledanja od 178°, čime se obezbeđuje kvalitet slike bez distorzije čak i pri jako oštrom uglu gledanja. Odličan kvalitet slike postiže se kombinovanjem IPS panela sa Triple XD Engine tehnologijom obrade slike koja kontroliše i obrađuje slike sa neprevaziđenom preciznošću. Super Contrast Booster pojačava potrebne delove ekrana kako bi se pojačao kontrast i osvetljenost. Opcija Dynamic Scanning poboljšava vreme odziva i sprečava zamućenost čak i pri brzim scenama akcije. Active Noise Reduction tehnologija pruža živopisno i detaljno vizuelno iskustvo zahvaljujući uklanjanju neželjenog šuma i ostalih efekata koji odvraćaju pažnju.
Ovogodišnji modeli Smart televizora takođe poseduju prepoznatljivi CINEMA SCREEN dizajn, sa još tanjim ramom, koji čini da su slika, kao i celokupno korisničko iskustvo, još bolji. Takođe, Magic Swivel Stand postolje je napravljeno tako da se čini da televizor lebdi u vazduhu. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, postolje se može rotirati jednostavno u bilo kom željenom pravcu.

Povezana vest:  Rakuten Viber obeležava deceniju povezivanja ljudi za ceo život