gorenje ifa 02Gorenje na IFA sajmu u Berlinu

Gorenje i ove godine na IFA sajmu, najvećem svetskom sajmu potrošačke elektronike, u Belinu, svim zainteresovanim posetiocima predstavlja najveće inovacije iz svog raznovrsnog asortimana. Po prvi put, Gorenje će potrošače upoznati i sa svojim premium proizvodima švedskog brenda Asko.
Inspirativan i živahan trg prepun ideja i novih modernih proizvoda, okupio je danas prve posetioce Gorenje štanda, koji se ove godine prostire na čak dva nivoa, na izuzetnih 750 kvadratnih metara. Široka paleta proizvoda zadovoljiće i one najzahtevnije, bilo kog životnog doba i standarda. Među novom generacijom kombinovanih frižidera, veš mašina i sušara, Gorenje predstavlja i svoje jedinstvene dizajn linije, kao i aparate koji su pomerili sve granice u tehnološki naprednim rešenjima – rernu HomeChef, i indukcijsku ploču IQook.
IFA sajam se smatra događajem broj jedan u Evropi, kada je reč o potrošačkoj elektronici i industriji bele tehnike. Ove godine, u konkurenciji sa još 1200 poznatih svetskih brendova, Gorenje će se izdvojiti svojim prepoznatljivim dizajnom, jednostavnim linijama u crnoj i beloj boji, ali i plodovima saradnje sa najpoznatijim svetskim imenima, poput OraIta.
Gorenje će na IFA sajmu iskoristiti priliku da ponosno prikaže svoja dostignuća i razvije nove poslovne mogućnosti, kako bi svojim korisnicima širom sveta omogućilo kvalitetnije, efikasnije, štedljivije i dizajnerski usavršene proizvode.
Upoznajte se sa bogatim asortimanom koji će Gorenje ove godine predstaviti na IFA sajmu.

Neverovatni kombinovani frižider iz Ion generacije

Povezana vest:  Viber lansirao ljubavni bot za Dan zaljubljenih

Nova Ion generacija Gorenje kombinovanih frižidera predstavlja liniju pametnih uređaja, koje odlikuju superiorna tehnologija i dizajn, a koji spadaju u najbolje aparate dostupne na tržištu.
Inovativna IonAir tehnologija eliminiše do 95% mikroorganizama i u kombinaciji sa naprednim funkcijama, MultiFlow 360˚ i NoFrost Plus-om, stvara idealnu mikroklimu, u kojoj hrana ostaje sveža i zdrava. AdaptCool je još jedna izuzetna tehnologija, koja dugo održava svežinu hrane, sprečava njeno neželjeno zagrevanje i prilagođava se svakom domaćinstvu.

Nova Gorenje Simplicity kolekcija

Gorenje Simplicity kolekcija ponosi se izuzetno lakim upravljanjem, adaptivnom tehnologijom, modernim dizajnom i odličnom vrednošću.
Ove uređaje odlikuje harmonija, a posebni su po svojim čistim linijama i minimalističkom dizajnu, uredno upakovanom u isprobani i testirani „simplicity“ stil. Elegantni završeci od belog ili crnog stakla u savršenoj su harmoniji sa čistim linijama ručki. Zajedno, pričaju večnu priču o prelepoj, funkcionalnoj simbiozi između stakla i metala.

Strast za kuvanjem je ponovo rođena – Gorenje Classico kolekcija

Gorenje svojom novom kolekcijom Classico pruža toplinu vašoj kuhinji. Linija impresionira svojom neverovatnom sinergijom tradicionalnih stilskih elemenata i složenih tehničkih detalja. Vanvremenska elegancija i klasičan izgled kontrolne table upotpunjeni su kvalitetnim materijalima, visokom funkcionalnošću i naprednim tehnologijama. Gorenje Classico kolekcija namenjena je pojedincima koji tragaju za udobnošću i estetskom kombinacijom tradicionalnog i modernog.
Svi modeli se odlikuju rafiniranim detaljima, a izrađeni su u nostalgičnim bojama slonovače i u mat crnoj. Kao centralni element dizajna ovih aparata ističu se keramički dugmići boje starog zlata, a u kolekciji možete pronaći ugradne rerne, plinske i staklokeramičke ploče, šporete i aspiratore.

Povezana vest:  HONOR najavio globalno lansiranje HONOR Magic4 serije na MWC 2022 sajmu

Elegantan dizajn spolja, superiorna tehnologija iznutra – Gorenje Ora-Ito kolekcija

Gorenje Ora-Ito kolekcija predstavlja večnost, uhvaćenu u jednostavnim linijama, kvalitetnim materijalima i superiornoj tehnologiji – kombinaciji koja nikad ne izlazi iz mode.
Sada je dostupno još više aparata, budući da su novi modeli kombinovanih frižidera širine 60 cm, sa najnovijim AdaptCool i IonAir tehnologijama, dodati na spisak.
Novi Gorenje Ora-Ito kombinovani frižideri obiluju sjajnim tehničkim karakteristikama i odličnog su dizajna. Takođe su izuzetno okrenuti korisnicima i životnoj sredini, budući da se nalaze u A++ energetskom razredu.

retro-u-novoj-boji-zutiObojite svoj dom – Gorenje Retro kolekcija

Kada birate aparat iz Retro kolekcije, dobićete naprednu tehnologiju sa osećajem nostalgije. Zaobljeni, konveksni dizajn je zaštitni znak cele kolekcije savršeno dizajniranih, ekonomičnih i vrhunskih aparata, koji čuvaju životnu sredinu.
Primamljive boje, savršeno odgovaraju vašoj potrebi da budete drugačiji. Uz postojeću paletu boja, Gorenje na IFI 2013 predstavlja i novi Retro model u veseloj žutoj boji.

Imaju najviše osećaja za vaš veš – Gorenje SensoCare veš mašine

Poslednja generacija Gorenje mašina za pranje i sušenje veša potvrđuje ulogu Gorenja kao inovativnog proizvođača kućnih aparata, okrenutog dizajnu.
Izuzetne performanse, ergonomski detalji i efikasna, logična podešavanja, čine Gorenje SensoCare mašine odličnim.
Inteligentna SensorIQ tehnologija pruža sasvim prilagođenu brigu o vešu i automatski reguliše proces pranja i sušenja, čime je obezbeđena visoka energetska efikasnost.
Automatsko i potpuno bezbedno kuvanje

Povezana vest:  LG Electronics predstavio revolucionarnu True HD IPS tehnologiju

IQ senzorska tehnologija iz Gorenja omogućava potpuno automatsko, bezbedno i kontrolisano kuvanje, ali i optimalno korišćenje vremena i energije.
Gorenje IQcook je prva indukcijska ploča na svetu kojoj možemo potpuno da verujemo da će brzo i efikasno detektovati sve promene i podesiti svoj rad, tako da izbegne kipljenje, zagorevanje i prekuvavanje hrane. Pretpodešeni programi pripreme IQsteam, IQboil, IQpro, IQfry i Iqgrill, prilagođeni su korisnicima i dodatno pojednostavljuju pripremu hrane.
Na primeru uvođenja revolucionarne IQcook indukcijske ploče, Gorenje sada uvodi i prototip inteligentnog IQ aspiratora. Novi aspirator sadrži senzore koji komuniciraju sa senzorima u ploči, sinhronizuju svoj rad sa radom ploče i prilagođavaju ga procesu pripreme hrane. Aspirator može da radi na automatski i konvencionalan način.

Najpametnija rerna na svetu

Vrhunska rerna iz Gorenja, HomeCHEF, donosi intuitivni, razigrani osećaj elektronskih uređaja u naše kuhinje, čineći kuvanje jednostavnijim nego ikada.
Revolucionarno upravljanje HomeCHEF rernom i unapređene funkcije predstavljaju korak dalje i pravu inovaciju u razvoju elektronskih rerni sa upravljanjem na dodir. Novi modeli , koji će biti prikazani na IFA sajmu, odlikuju se novim, bezbednim i visoko efikasnim UltraCoolDoor (UCD) sistemom, koji se smatra jednim od najboljih na tržištu. Izuzetno niska temperatura spoljne strane vrata (samo 30˚C) čini dodirivanje vrata potpuno bezbednim. Najnoviji HomeCHEF modeli opremljeni su i GentleClose sistemom za nežno otvaranje vrata.