Samsung i Telekom GALAXY Note 3 2Stigao novi Samsung Galaxy Note 3 u mt:s

Kompanije Telekom Srbija i Samsung predstavile su Samsung GALAXY Note 3, pametni uređaj koji daje novu dimenziju uživanja u svakodnevnim zadacima, a biće dostupan uz MegaNet tarifni paket Telekoma Srbije po ceni od samo jedan dinar. Uz niz unapređenih, inovativnih funkcija i novi, ekskluzivni izgled, ovaj uređaj donosi još veću snagu pri istovremenoj obradi više zadataka, a uvodi i značajna poboljšanja S Pen olovke. Uz GALAXY Note 3, korisnici imaju mogućnost da ispričaju svoje životne priče na dinamičan način, a zahvaljujući kompaniji Telekom Srbija, uređaj je moguće rezervisati u poslovnicama Telekoma i pre nego što bude dostupan u prodaji.
Izvršna direktorka Direkcije za privatne korisnike Telekoma Srbija, Natalija Jegdić, izrazila je svoje zadovoljstvo povodom saradnje sa kompanijom Samsung: „Nastojeći da obogatimo iskustva svojih korisnika i doživljaj mobilnih komunikacija novim sadržajima i da istovremeno održimo kontinuitet u kvalitetu usluga, pripremili smo specijalnu ponudu za sve postpaid korisnike. Naši korisnici mogu da se opredele za ekskluzivni uređaj Samsung Galaxy Note 3 po ceni već od jedan dinar, uz najmoćniju tarifu na tržištu – Mega Net“.
Samsung GALAXY Note 3 opremljen je širim Super AMOLED ekranom sa full HD rezolucijom, koji je istovremeno ugrađen u tanji i lakši uređaj, sa snažnijom i dugotrajnijom baterijom i predstavlja veliki korak unapred u odnosu na prethodnu generaciju. Dostupan je u crnoj i beloj boji, a Telekom će svakog kupca GALAXY Note 3 obradovati Samsung S-View Flip Cover futrolom, dok će prvih 20 dobiti vredan poklon – najnoviji Samsung GALAXY Gear.
„Kompanija Samsung će uvek biti posvećena stvaranju inovacija koje su inspirisane potrebama ljudi jer smo svesni da korisnici od nas očekuju stalne inovacije i unapređenja kada je reč o uređajima. Funkcionalne karakteristike GALAXY Note 3 uređaja, koje svakodnevno olakšavaju život naših korisnika i tako im omogućavaju da budu u koraku sa svim aktuelnostima, i njegov elegantan dizajn, stvorile su moćan uređaj, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region i dodao da je ponosan što će u ovom uređaju uživati i korisnici na srpskom tržištu i doprineti kvalitetnijem životu.
GALAXY Gear kombinuje mogućnost povezivanja pametnih uređaja i elegantan dizajn u jedinstvenom dodatku. On daje preliminarni prikaz o pristiglim pozivima, porukama, mejlovima i drugim obaveštenjima i omogućava korisnicima da prihvate ili diskretno ignorišu te notifikacije.

Povezana vest:  Kaspersky upozorava na online prevare koje se šire preko Threadsa