canon-and-oceCanon i Océ jači zajedno

Integracija kompanije Canon i Océ uspešno je završena u regionu Centralne i Istočne Evrope pod vođstvom kompanije Canon CEE. Kompanija Canon sada snosi potpunu odgovornost za poslovanje kompanije Océ u 24 zemlje ovog regiona. Prodajne aktivnosti vezane za kombinovani portfolio Canon i Océ proizvoda za profesionalno štampanje i štampanje širokih formata sada sprovodi zajednička mreža ovlašćenih trgovaca u saradnji sa lokalnim Canon CEE predstavništvom. Na teritoriji Srbije, kompanija Canon aktivno sarađuje sa ovlašćenim dilerima, Osa računarski inženjering i Mirage SRB d.o.o. obezbeđujući kupcima veliku vrednost.
Kao rezultat integracije, kupci imaju izuzetne koristi od širokog portfolija proizvoda, rešenja i usluga koje nudi kompanija Canon. Rešenja za velike formate kompanije Canon uključuju štampače iz imagePROGRAF serije, Océ ColorWave i PlotWave: idealna rešenja za precizno i produktivno štampanje u segmentima inženjeringa, arhitekture i građevine. Štampači Océ Arizona nude izuzetan kvalitet štampe u segmentu znakova i grafičkih prikaza, postižući kako kreativne, tako i finansijske ciljeve kupaca. Portfolio za profesionalno štampanje uključuje visokoproduktivne imagePRESS štampače i Océ VarioPrint asortiman, koji zadovoljava potrebe za kvalitetom poslovnih štampača i zahteve za velikim kapacitetom štampanja.
Sa proširenim portfoliom proizvoda, usluga i jačim timom partnera, kompanija Canon ima ambiciju da brzo raste i postane kompanija broj 1 u industriji štampanja.
Burc Pekmezoglu, rukovodilac odeljenja za profesionalno štampanje u Canon CEE, je izjavio: „Integracija Océ u Canon CEE organizaciju će našim partnerima i kupcima pružiti mnoštvo prilika za veći profit, lakše funkcionisanje i brži obrt. Pomoći ćemo im da se razvijaju uz naš prošireni portfolio za produkciju i štampanje velikih formata, kao i kroz našu podršku, usluge i iskustvo.“

Povezana vest:  Predstavljena kamera za merenje vitalnih znakova koja „snima" brzinu pulsa i broj udisaja