Međunarodni fudbalski superstar Lionel Messi u Samsungovoj reklami „Dizajniraj svoj život“

Kompanija Samsung Electronics Ltd. lansirala je drugu televizijsku reklamu u svojoj globalnoj integrisanoj kampanji „Dizajniraj svoj život“, pod naslovom Mesijev Note (Graditelj) u kojoj se prikazuje koliko Lionel Messi strastveno voli fudbal i kakve mogućnosti otvara sasvim novo mobilno iskustvo. Ova reklama predstavlja kombinaciju klasičnog pripovedanja, moderne tehnologije i upečatljivih audio i vizuelnih detalja koji stvaraju filmski doživljaj.

Uz veliki hit „Royals“ novozelandske zvezde Lord, koji izvodi dečji hor, „Graditelj“ prati misterioznu osobu koja ulazi u bezimeni i opustošen grad sa nejasnim motivima. Dok prolazi mračnim i praznim ulicama, deca tog mesta postaju radoznala i počinju da ga prate. Dok taj čovek prolazi krivudavim sporednim uličicama grada, koristi svoje uređaje GALAXY Note 3 i GALAXY Gear da sprovede tajni projekat. On izdaje usmena naređenja u svoj GALAXY Gear na zglobu, kupuje napušten plac, upošljava tešku mašineriju da počne sa gradnjom i posmatra kako se ruše napuštene zgrade na svom uređaju GALAXY Note 3 koji drži na dlanu. Deca koja nestrpljivo posmatraju čoveka počinju da signaliziraju svojim prijateljima da se događa nešto divno. Čim deca izađu napolje počinju da trče i stižu na prelepo novo igralište. Na terenu stoji Lionel Messi, ta misteriozna osoba, i poziva ih da odigraju fudbalsku utakmicu.

Povezana vest:  Čarli Kindl, tvorac Amazon Echo i Alexa virtuelnog sistema, održao predavanje u Beogradu

„Potraga za strašću utkana je u samu srž brenda Samsung GALAXY. Bilo da se ta strast pronalazi u umetnosti, sportu ili filantropskim delima, mi želimo da je podržimo i omogućimo kako bismo izgradili bolju sutrašnjicu“, izjavio je Janghi Li, izvršni potpredsednik centra za globalni marketing u poslovnoj jedinici za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „GALAXY Note 3 i GALAXY Gear jesu katalizatori koji omogućavaju korisnicima da slede svoje strasti i da obogate svet rezultatima.“

Povezana vest:  Intelovo istraživanje otkriva: Kupujemo novi računar u proseku na svake tri godine; Profil srpskog gejmera!

Raspoloživ u nijansama Jet Black, Classic White i Blush Pink, uređaj Samsung GALAXY Note 3 nudi veći i bolji ekran za najbolje iskustvo gledanja, kao i mnogo bolji multitasking, pri čemu uvodi i značajna poboljšanja opcije S Pen što svakodnevni život čini lakšim i bržim. U paru sa uređajem GALAXY Gear, GALAXY Note 3 nudi sasvim novo i besprekorno mobilno iskustvo jer dopušta korisnicima da upravljaju uređajem „hendsfri“, bez upotrebe ruku. Korisnici mogu da personalizuju svoje iskustvo korišćenja uređaja GALAXY Gear biranjem jedne od boja raspoloživih kod lansiranja: Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold i Lime Green. GALAXY Note 3 i GALAXY Gear su prisutni u više od 140 zemalja širom sveta.

Povezana vest:  Nokia prodala 1.5 milijardi Series 40 mobilnih telefona