04 Gear Fit GroupSamsung predstavio Gear Fit

Kompanija Samsung Electronics predstavila je Samsung Gear Fit, prvi zakrivljeni, Super AMOLED nosivi uređaj. Gear Fit nudi Samsung Gear tehnologiju sa najsveobuhvatnijim postojećim fitnes alatima, pružajući korisnicima moć da budu fizički aktivni, a da pri tome ne žrtvuju lični stil ili mobilnu povezanost.
„Samsung razume da sledeća generacija nosivih mobilnih rešenja mora da bude direktan odraz različitih interesovanja i potreba korisnika“,izjavio je J. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Kao odgovor na to, naš portfolio Gear proizvoda nastavljamo da proširujemo jedinstvenim uređajima koji pokrivaju širok spektar životnih stilova. Gear Fit je dizajniran da pomogne onim korisnicima koji teže da budu u formi i da vode aktivniji život,a da pri tome ne žrtvuju lični stil niti mogućnost da budu povezani i u pokretu.“
Bilo da se koristi kao samostalan ili prateći uređaj, Samsung Gear Fit pruža ljudima mogućnost da upravljaju životom i aktivnostima, ali i ostanu povezani da nikada ne propuste nijedan trenutak.
Samsung Gear Fit dizajniran je da se udobno prilagodi ruci korisnika pri čemu nudi živopisni Super AMOLED displej. Nudi mnogo više od obične fitnes-trake jer su korisnici stalno u toku uz obaveštenja sa Galaxy smart telefona, kao što su ona o dolazećim pozivima, elektronska pošta, SMS, alarm, S-planer i druge aplikacije, pri čemu su korisnici u pokretu a opet stalno povezani. Promenljive trake u crnoj, narandžastoj i moka sivoj boji, pružaju korisnicima mogućnost da izraze svoj individualni stil, menjajući izgled uređaja Gear Fit kako bi se slagao uz odeću, raspoloženje ili bilo koju vrstu aktivnosti.
Elegantan novi Samsung Gear Fit pruža prednosti superiornog povezivanja Samsungove nosive tehnologije sa specijalnim fitnes treningom u realnom vremenu koji daje jedinstvene i personalizovane savete i preporuke za vežbanje.

Povezana vest:  Kaspersky Lab u 2014. rastao brže od samog tržišta