1111Strateško partnerstvo servisa Samsung ChatON sa FK Bajern Minhen

Kompanija Samsung najavila je novo partnerstvo sa svetski poznatim fudbalskim klubom Bajern Minhen koje će biti realizovano kroz korišćenje mobilnog servisa za poruke ChatON, kako bi se ljubiteljima fudbala ponudilo jedinstveno i zabavno iskustvo razmenjivanja poruka u vezi sa sportom.
Partnerstvo Samsung ChatON-a i FK Bajerna iz Minhena biće prilika da se korisnici međusobno povežu i da potpuno urone u svet fudbala. Dogovoreni sadržaj ima brojne funkcije i uključiće ekskluzivne ponude i popuste na robu FK Bajerna. Navijači će imati priliku i da besplatno preuzmu zvanične animirane emotikone igrača FK Bajerna prilagođene za ChatON, kao i da dobijaju obaveštenja o najnovijim vestima i nastupajućim sportskim događajima.
Li Epting, potpredsednik Samsungovog centra za multimedijalna rešenja u Evropi ovim povodom je rekao: „Oduševljeni smo što ćemo biti partner sa FK Bajern Minhen i što ćemo podržati navijački doživljaj. Ovo je važno partnerstvo za Samsung jer na taj način ostvarujemo svoje ambicije da učinimo sportske sadržaje dostupnijim za naše korisnike. ChatON će ponuditi zaista zanimljivo i posebno iskustvo u vezi sa sportom tako da korisnici mogu da očekuju da vide još inovativnih evropskih partnerstva ovog tipa u budućnosti.“
Kao početak saradnje, korisnici servisa ChatON imali su priliku da putem ovog servisa upute svoja pitanja fudbalskoj legendi Mariju Geceu, igraču veznog reda FK Bajern Minhen, dodajući ovog igrača kao svoj ChatON kontakt, unoseći njegov ID [email protected]. Mario je uživo odgovarao na pobednička pitanja na nedavno održanom Svetskom mobilnom kongresu.

Povezana vest:  Novo poglavlje inovacija mobilnih telefona: Otvori svoj svet sa modelima Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G