poslednje-prolece-u-parizuGostovanja Jelene Bačić Alimpić po Srbiji
 
Autorka bestselera Jelena Bačić Alimpić gostovaće u četvrtak, 15. maja, u 13 sati u knjižari Delfi u Kragujevcu koja slavi četvrti rođendan. Jelena Bačić će potpisivati svoj novi roman „Poslednje proleće u Parizu“ i družiti se sa čitaocima koji su posle velikog uspeha koji je postigla romanima „Ringišpil“ i „Pismo gospođe Vilme“ s nestrpljenjem iščekivali njen novi roman. U knjižari Delfi u Kragujevcu očekuju vas pokloni kompanija: Lomax, Golden Rose, Lipo kozmetika, Avon, Diva, Ziaja, Garnier, Multiactiv, kao i 30 odsto popusta na knjige sa Lagunine aktuelne top-liste.
„Poslednje proleće u Parizu“ je uzbudljiv roman u formi ispovesti starice Marije Kolčak koja snagom uspomena zauvek menja život novinarke Olge Lašez.
Istog dana, od 17 sati, Jelena Bačić Alimpić posetiće i Kraljevo i promovisati svoj novi roman. Ljubitelji dobre knjige, koji sa velikim zadovoljstvom posećuju knjižaru Delfi u Kraljevu, moći će da se druže sa Jelenom Bačić Alimpić. Posebno za ovu priliku knjige sa Lagunine top-liste biće na popustu od 30 odsto, a svi koji žele moći će besplatno da se učlane u Lagunin klub čitalaca. Sponzori rođendana u Kraljevu: poslatičarnica Cica-Maca, Lomax, Golden Rose, Loreal, Multiactiv, Palmolive, Lipo, Avon, Diva, Swiss nature.
U nastavku svoje turneje po Srbiji Jelena Bačić Alimpić će u petak, 16. maja, gostovati u Čačku i Kruševcu. Sa čitaocima u Čačku susrešće se na rođendanskom slavlju u knjižari Delfi od 14 sati. Pored druženja sa Jelenom Bačić očekuje vas i popust od 30 odsto na knjige s Lagunine top-liste, kao i pokloni sponzora: poslastičarnica Dessert, Lipo kozmetika, Multiactiv, Golden Rose, Avon, Diva, Lomax, Loreal, Palmolive i Swiss nature.
Jelena Bačić Alimpić će zajedno sa svojim kolegom i Laguninom autorom Vanjom Bulićem 16. maja proslaviti i rođendan knjižare Delfi u Kruševcu i družiti sa posetiocima od 18 sati. Obezbedite sebi potpisan primerak knjige popularnih autora, mnogobrojne poklone i pridružite se slavlju povodom prve uspešne godine rada ove knjižare. Prijatelji Lagune i knjižarskog lanca Delfi koji će uveličati proslavu rođendana jesu: poslatičarnica Gaga, E.T. kafe i picerija, Lomax, Goleden Rose, Multiactiv, Avon, Palmolive, Diva. Tokom celog dana imate mogućnost kupovine knjiga sa Lagunine aktuelne top-liste na popustu od 30 odsto.
U subotu, 17. maja, knjižara Delfi u Nišu (Voždova 4) proslavlja svoj treći rođendan. Tim povodom ova knjižara je pripremila brojna iznenađenja i popuste. Uz svaku ostvarenu kupovinu očekuju vas neverovatni pokloni kompanija: poslastičarnica Mozart, Lomax, Golden Rose, Multiactiv, Avon, Diva, Palmolive i čak 30 odsto popusta za naslove sa aktuelne Lagunine top-liste. Slavlje će uveličati najpopularnija srpska spisateljica Jelena Bačić Alimpić koja će od 12 sati svojim beskrajnim šarmom i harizmom zabavljati sve prisutne.
Pozivamo vas da zajedno proslavimo rođendane naših knjižara i da nastavimo sa negovanjem omiljenih čitalačkih kutaka u ovom delu Srbije.
Povezana vest:  „Dunavfest” od 31. avgusta do 11. septembra na Beogradskoj tvrđavi