Humanitarna izlozba - KomBank Art Hol LargeRezultati prvog dana prodajne izlozbe u KomBank Art holu

Prvog dana prodajne humanitarne izlozbe u galerijskom prostoru KomBank Art hol otkupljeno je 18 dela i prikupljeno 40.100 dinara. Ulja na platnu, grafike, ilustracije i crtezi sadasnjih i bivsih studenata Fakulteta primenjenih umetnosti, podvodne fotografije bracnog para Kranjc i print posteri umetnickog tima SilkSkrin, ukupno 109 radova izlozeno je na prodajnoj izlozbi u galerijskom prostoru Komercijalne banke u Makedonskoj 29, do petka.
Novac od prodaje dela uplacuje se na namenski racun Vlade Srbije (840-3546721-89), otvoren za pomoc poplavljenim podrucjima, a zaniteresovni posetioci izabrani rad mogu da dobiju odmah nakon sto uplate novac i donesu u galeriju uplatnicu kojom potvrdjuju uplatu. Cena radova je od 900 do 30.000 dinara, a kupci mogu da uplate i visi iznos od onog koji je pored svakog rada oznacen kao minimalni.
Komercijalna banka je do sada uplatila 21,75 miliona dinara pomoci poplavljenima, pre svega na bazi potreba definisanih u saradnji sa koordinacionim centrom MUP-a. Komercijalna banka je bila i prva banka koja je uplate na namenske racune Vlade Srbije i Grada Beograda za pomoc poplavljenima oslobodila placanja provizije, a racuni su dodati i u naloge za placanje preko E-bankinga.

Povezana vest:  Trupa ALIAS sletela u Beograd, sutra počinje 18 Beogradski festival igre