Domacin_malaStefani Majer – Domaćin

 

Izdavačka kuća Evrogiunti poznata je pre svega tinjedžerima zbog naslova o najpoznatijem čarobnjaku na svetu Harryju Potteru i serijalu Sumrak, autorke Stefani Majer. A ovom prilikom vam predstavlja novo delo Stefani Majer – Domaćin.

U ovoj, dosad neviđenoj mešavini naučnofantastičnog i ljubavnog romana, Stefani Majer otkriva šta se dešava s intimnim vezama kada dva bića nastanjuju isto telo. Čitavu Zemlju okupirala je vanzemaljska rasa Duša, koja zaposeda ljudska bića i briše njihove ličnosti.

Povezana vest:  Sutra uručenje nagrade Raši Popovu

Melani Strajder, jedna od malobrojnih slobodnih ljudi, biva uhvaćena i njeno telo nastani Duša po imenu Lutalica, živa legenda među pripadnicima svoje vrste zbog mnogobrojnih domaćina u kojima je boravila i mnoštva planeta na kojima je živela. Njen zadatak je da otkrije lokaciju preostalih pripadnika pokreta otpora.

Međutim, bitisanje u ljudskom telu i ljudskom umu nije ni nalik ičemu što je Lutalica do tada iskusila. Ubrzo otkriva da Melani nema nameru da se preda bez borbe – umesto da joj pruži željene informacije, ona Lutaličin um ispunjava vizijama voljenog muškarca, Džareda, koji je još uvek u bekstvu. Nemoćna da se odupre željama svog domaćina, Lutalica počinje da žudi za čovekom koga po zadatku mora da pronađe. Kada okolnosti nateraju Lutalicu i Melani da se i protiv svoje volje udruže, njih dve će krenuti u opasnu i neizvesnu potragu za muškarcem kojeg obe vole.

Povezana vest:  Za učešće na ovogodišnjem Međunarodnom festivalu pozorišta za decu u Subotici prijavljena čak 201 predstava iz 52 zemlje