Gibonni-2009Dallas Records vam predstavlja novitete

 

Dallas Records je ovih dana bio vredan i na tržište izbacio nekoliko novih albuma.

Jedan od njih je Gibonnijev album ‘Toleranca’ koji je objavljen u standardnom CD izdanju, ali i u luksuznom pakovanju, koje uz CD donosi i bonus dvd sa ekskluzivnim video materijalima. Među njima je i razgovor o nastanku novih pesama koji je s Gibom vodio muzički kritičar Hrvoje Horvat. ‘Toleranca’ je snimana u različitim studijima, od Zagreba i Splita, do Kaira, Njujorka i Adelaida. Završni miks Gibonni i producent Nikša Bratoš napravili su u Real World Box studiju Petera Gabriela. U radu na novim pesmama kao gosti su učestvovali Maya Azucena, Damir Urban, Boris Leiner, Vlatko Stefanovski, Davor Rodik, Jani Hace i drugi.

Cypress_Hill_-_Rise_UpDrugo izdanje koja nam stiže I muzičke radionice Dallas Records je album Cypress Hilla. Cypress Hill koga čine MC-i B-Real i Sen Dog, DJ Julio G i perkusionista Eric Bobo jedna su od najuspešnijih i najuticajnijih hip-hop/rock grupa sa preko18 miliona prodatih albuma. Bili su headlineri turneje Lollapalooza, proglašeni su  “Najboljom Rap Grupom” u Rolling Stone magazinu, sarađivali su sa izvođačima kao što su Pearl Jam i Sonic Youth i osvojili No. 1 Billboard Top 200 liste albuma. Na scenu su se vratili novim albumom RISE UP (Priority/EMI) koji donosi intrigantan mix dubokih grooveova i žestokih rifova. Zvuk su pojačali gosti među kojima su  Tom Morello gitarista Rage Against The Machine i Street Sweeper Social Club, Mike Shinoda pevač Linkin Park, Daron Malakian gitarista i pevač System of a Down, kantautor Marc Anthony, rapper Pitbull, zatim Everlast, Young De, Evidence, The Alchemist i Cheech & Chong. Album nose naslovna “Rise Up” u kojoj gostuje Tom Morello (koautor i koproducent pesme) i “Armada Latina” začinjena vokalima Marc Anthonya i Pitbulla i produkcijom Jima Jonsina (Lil Wayne, Beyonce).
-Radili smo u studiju sa nama omiljenim izvođačima ali i prijateljima i jako smo ponosni na to kako je ispao album –  kaže MC Cypress Hilla / B-Real i dodaje: – Radujemo se početku turneje, predstavljanju novih pesama i druženju sa fanovima.
RISE UP :
Track Listing
1.   It Ain’t Nothin’ (feat. Young De)
Produced by B-Real for Audio Hustlaz
2.   Light It Up
Produced by Pete Rock for Chocolate Boy Wonda Productions
3.   Rise Up (feat. Tom Morello)
Produced by: Tom Morello and B-Real for Audio Hustlaz
4.   Get It Anyway
Produced by: Jim Jonsin
5.   Pass The Dutch (feat. Evidence and Alchemist)
Produced by: DjMuggs & DJ Khalil for Soul Assassins
6.   Bang Bang
Produced by: B-Real for Audio Hustlaz
7.   K.U.S.H
Produced by: Sick Jacken and B-Real for Audio Hustlaz
8.   Get ‘Em Up
Produced by: B-Real for Audio Hustlaz
9.   Carry Me Away (feat. Mike Shinoda)
Produced by: Mike Shinoda
10. Trouble Seeker (feat. Daron Malakian)
Produced by: Daron Malakian
11. Day Destroys the Night featuring Everlast
Produced by: DJ Muggs & DJ Khalil for Soul Assassins
12. I Unlimited
Produced by: B-Real for Audio Hustlaz
13. Armed & Dangerous
Produced by: Jake One and B-Real for Audio Hustlaz
14. Shut ‘Em Down (feat. Tom Morello)
Produced by: Tom Morello and B-Real for Audio Hustlaz
15. Armada Latina (feat. Marc Anthony and Pitbull)
Produced by: Jim Jonsin
Povezana vest:  Mimi Mercedez je kraljica izolacije!