Leto-sa-stilom penaLeto sa stilom uz Vulkanove knjige

Od 17. jula do 14. avgusta u svim knjižarama Vulkan širom Srbije imaćete priliku da uz jednu do tri odabrane knjige dobijete na poklon Golden Rose maskaru. Naslovi koju su na akciji su: istorijski roman Druga obala Bosfora Tereze Revaj, drama Sve boje duge Ivet Manesis Korporone i ljubavni triler Dah skandala Sandre Braun.

Povezana vest:  Duh Lisabona u Beogradu

O knjigama:
Druga obala Bosfora Terez Revaj – Lejla je mlada supruga sekretara sultana Mehmeda VI. Njena svekrva, Čerkeskinja, primorava je da poštuje tradicionalne običaje, ali kada se u njihovu kuću useli francuski oficir i njegova porodica, život uređen po strogim pravilima razbija se u sitne komade.
Sve boje duge Ivet Manesis Korporon – Ćerka grčkih emigranata, Dafne, uspešno vodi grčki restoran i ima bogatog verenika – sve ono o čemu je oduvek maštala. Ali daleko preko okeana, njena baka može da oseti da voljena unuka nije srećna i poziva je da se vrati na ostrvo. Dafne se vraća spokojnoj oazi mira, oživljava najdirljivije trenutke i najlepša sećanja svog detinjstva…
Dah skandala Sandra Braun – U kišnoj, toploj noći negde na jugu, Džejd Speri je okusila najgori košmar koji može zadesiti jedan mlad život. Otrgnuta od bezbrižnih mladalačkih ideala i ženskih snova, uspela je da pobegne što dalje od uspomena. Ali nikada nije zaboravila daleki, uspavani grad u kojem je vladao zakon jedne bogate porodice. Kao ni njihovog razmaženog sina, koji je u društvu dva prijatelja promenio njen život zauvek.

Povezana vest:  Izvođenjem predstave „Ko je ubio Dženis Džoplin?" pokrenut projekat EXIT Teatar