Plakat Rodjendan-Klub citalaca ValjevoDr Nele Karajlić u knjižari Delfi u Valjevu – popusti do 30%

Valjevski letnji festival „Tešnjarske večeri“ ove godine će se održati od 15. do 23. avgusta i ovoj manifestaciji priključiće se knjižara Delfi u Valjevu (Kneza Miloša 33).
Kao i prethodnih godina, očekujemo veliki broj čitalaca koji će svojim prisustvom ulepšati ovu manifestaciju i iskoristiti popust od 30% na najnovije Lagunine naslove. Popust će važiti u periodu od 20 do 23 sata i obračunavaće se na kasi. Tokom trajanja ove akcije neće važiti članski i količinski popusti.

Povezana vest:  Izvanredan priručnik o vaspitavanju i usmeravanju dece: Orhideja i maslačak

Delfi knjižara u Valjevu ove godine proslavlja petu godinu uspešnog poslovanja. Tokom proteklih godina u knjižari su gostovali mnogobrojni pisci, a ove godine, 22. avgusta od 19 sati gost će biti dr Nele Karajlić, autor knjige „Fajront u Sarajevu“.
Opremljena po svetskim standardima, knjižara Delfi u Valjevu postala je omiljeno mesto onima koji vole dobre knjige na jednom mestu, a nudi i bogat program kartolerije i gifta. Za vreme održavanja manifestacije knjižara će raditi od 9 do 23 sata, a nedeljom od 15 do 23 sata.
„Tešnjarske večeri“ su međunarodna kulturna, turističko-privredna manifestacija. Predstavlja smotru pozorišnog i filmskog stvaralaštva, književnika, izdavača, knjižara, vrhunskih autora u oblasti klasičnog i savremenog muzičkog stvaralaštva i ostvarenja u oblasti likovne umetnosti. Prateći programi predstavljaju turističku i privrednu ponudu grada. „Tešnjarske večeri“ postoje od 1987. godine i najstariji su letnji festival u Valjevu. Održavaju se tradicionalno svake godine u mesecu avgustu. Ovogodišnje „Tešnjarske večeri“ su 28. po redu.
Dođite da se družimo i zajedno proslavimo rođendan knjižare Delfi u Valjevu!

Povezana vest:  Fascinantno i uzbudljivo putovanje digitalnim podzemljem u knjizi "Darknet" u prodaji