beogradjanke koriceNagradni konkurs inspirisan knjigom „Beograđanke“ Igora Marojevića

S obzirom na to da se nepunih dva meseca od izlaska „knjige o drugačijim ženama“, „Beograđanki“ Igora Marojevića, već radi treće izdanje ove knjige, može se reći da je autor otkrio ženske tajne i da je njegovo viđenje Beograđanki prodrlo duboko u čitalačku publiku.
Pošto je knjiga dobila mnogo zanimljivih i originalnih komentara odlučili smo da po knjizi „Beograđanke“ Igora Marojevića raspišemo istoimeni nagradni konkurs.
Pravo učešća na konkursu i mogućnost da dobiju jednu od tri nagrade imaju svi koji od 1. do 15. septembra na mejl [email protected] pošalju svoju priču koja će govoriti o jednoj ili više Beograđanki. Drugi uslov za učestvovanje na nagradnom konkursu jeste da priče budu naslovljene po jednoj od priča iz knjige „Beograđanke“ Igora Marojevića.
Kako u knjizi ima osam priča u tri ciklusa, po principu 8+3, nagradni konkurs odvijaće se u znaku broja 11. Od danas, 20. avgusta, zainteresovani autori imaju 11 dana da pripreme priču za nagradni konkurs, koja treba da se sastoji od 11 rečenica, a takmičenje će, počev od ponedeljka 1. septembra, trajati 11 radnih dana. Sve poslate priče biće objavljene na sajtu Lagune. Počev od 2. septembra, autor „Beograđanki“ Igor Marojević će svakog radnog dana do 16. septembra, birati najbolju priču za prethodni dan. Od 11 najboljih priča, autor će na kraju odabrati tri koje će biti nagrađene.
Prva nagrada je komplet knjiga Igora Marojevića u izdanju Lagune („Mediterani“, „Šnit“, „Žega“, „Parter“, „Dvadeset i četiri zida“, „Majčina ruka“, „Beograđanke“). Druga i treća nagrada: paketi Laguninih knjiga.

Povezana vest:  ALEKSANDAR IVANČIĆ U KONTAKT ZONI MIKSERA