kovac
Laguna sa zadovoljstvom najavljuje knjigu Kristine Kovač
U utorak, 9. septembra u prostorijama izdavačke kuće Laguna na obostrano zadovoljstvo svečano je potpisan ugovor o izdavanju knjige Kristine Kovač.
U svojoj knjizi muzička umetnica objasniće kako za pravu ljubav ne postoji pogrešno vreme. Inspirativna priča koja će dirnuti svačije srce.
„Ono što me ponukalo da krenem u pisanje knjige jeste neverovatno topao prijem na koji je naišao post na mom blogu pre nekoliko meseci. Još uvek mi se dešava da mi prilaze mahom žene, ganute time što su pročitale, sa željom da mi prenesu svoje utiske. To je razlog zbog kog želim da napišem ovu knjigu, i evo, već par meseci vredno radim, naravno, koliko mi ćerka Tara dozvoli.
Inače pišem od malih nogu, to je nešto što je deo mog života, i radujem se što ću, zahvaljujući Laguni i njihovom poverenju, imati priliku to da podelim sa ljudima. Nadam se da ću opravdati poverenje koje mi je ukazano“, istakla je Kristina Kovač.
Izdavačka kuća Laguna zajedno sa svojim čitaocima raduje se spisateljskom delu ove umetnice i sa nestrpljenjem iščekuje njegovo objavljivanje.
Kristina Kovač je pevačica, kompozitor i tekstopisac. Popularnost je stekla tokom devedesetih godina prošlog veka, kada je sa sestrom Aleksandrom osnovala R&B sastav K2, koji je u kratkom periodu prikupio mnoštvo publike. Kristina se, posle razilaženja sastava, u žižu javnosti vratila solo albumom „U nebranom grožđu“, sa kojeg su singlovi poput pesama „Kolena“ i „Život je ljut“ zauzeli prva mesta na srpskim muzičkim top-listama.
Povezana vest:  Otvoren Supernatural Eko Paviljon