Prvi poslednji poljubac„Prvi poslednji poljubac“ Ali Haris u prodaji od subote, 13. septembra
 
Ljubavni roman „Prvi poslednji poljubac“ Ali Haris biće u prodaji od subote, 13. septembra.
Romanom „Prvi poslednji poljubac“ autorka je ispričala veliku ljubavnu priču koja nimalo ne zaostaje za klasičnim pričama o ljubavi. Moli i Rajan su se prvi put poljubili kao tinejdžeri i oboje su bili veoma razočarani. Ali nekoliko godina kasnije dolazi do njihovog prvog pravog poljupca i Moli tad shvata da želi da bude s Rajanom do kraja života. Šest godina i hiljadu poljubaca kasnije, udata je za čoveka koga voli. Ali danas, kad je Rajan ljubi, Moli shvata koliko je poljubaca protraćila zato što budućnost nosi nešto što nijedno od njih nije moglo da pretpostavi…
Oboma je jasno da im je suđeno da budu zajedno. Ali sudbina nije uvek blagonaklona prema željama mladih ljubavnika.
Moli i Rajan su neodoljivi junaci čije će vas priče nasmejati, naterati na razmišljanje, ganuti i konačno rasplakati. Ali Haris je njihovom pričom na originalan način objasnila zašto ne smemo protraćiti nijedan poljubac s voljenom osobom.
Prvo je Hari sreo Seli – a onda je Rajan video Moli. Od prve ljubavi do onog prvog, poslednjeg poljupca, kad bi samo stvaran život mogao da se premota i emituje poput naših omiljenih filmova. Ali Haris tka priču zbog koje ćete se smejati, trgnuti, plakati pa poslati poruku osobi s kojom ste podelili onaj prvi, poslednji, najbolji poljubac. Život bez romanse nije život, te hajde da se svi prepustimo njenim činima.
Povezana vest:  Evro Book ove godine na Sajmu knjiga u Novom Sadu